Sportwell-messut Lappi Areenalla

noora_karma_by_saara_salmi_hires_02

KUVASSA: Messut juontaa kansainvälisesti tunnettu ja palkittu naismaagikko ja mentalisti Noora Karma.  KUVA: SAARA SALMI.


Uusien sporttitapahtumien viikonloppu Ounasvaaralla 20.–21. 5.2017


Sportwell on Rovaniemellä ensimmäistä kertaa järjestettävä messutapahtuma, jonka järjestää Rovaniemen Kiekko ry. Kaksipäiväinen tapahtuma valtaa Lappi Areenan lauantaina ja sunnuntaina 20.–21. lokakuuta  2016. Messuilta löytää monipuolisen kattauksen
hyvinvointia, liikuntaa ja wellnessmatkailua. Messut juontaa kansainvälisesti tunnettu ja palkittu naismaagikko ja mentalisti Noora Karma.  

”Kehoa ja mieltä liikuttavat messut on ollut yhdistyksemme suunnitelmissa pitkään. Haluamme luoda Rovaniemen kesän korvalle vuosittaisen hyvinvointitapahtuman, jolla kerätään varoja nuorisotyömme ja harrastekiekkotoiminnan kehittämiseen”, kertoo Rovaniemen Kiekko ry:n puheenjohtaja Antti Koski.

Ensimmäisille Sportwell-messuille on tulossa arviolta noin 50 liikunnan ja hyvinvoinnin näytteilleasettajaa, jotka esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan.  Tarjolla on laaja kattaus alan asiantuntijuutta, neuvontaa sekä hyvinvointiosaamista.  Syötävää ja juotavaa löytää useammastakin messukahvilasta- ja ravintolasta.

Pääsylipun hinnalla kävijöillä on mahdollisuus myös itse kokeilla lajeja, seurata näytöksiä sekä jännittää muun muassa Street Hockeyn maailmanennätysyritystä, jota pelataan läpi yön. Tapahtuman juontaja Noora Karma esiintyy molempina päivinä messuyleisölle. Karma on kohauttanut tempauksillaan koko Suomen kansaa viimeisen parin vuoden aikana esimerkiksi arvaamalla oikean lottorivin.  Nyt rovaniemeläisyleisö pääsee osalliseksi magiikasta, ja koska kyseessä on sporttimessut, tullaan lavalla näkemään fysiikkaa ja kehoa vaativia temppuja.

Uutuusmessut ajoittuvat Ounasvaaralla muutenkin vilkkaaseen viikonloppuun, sillä samanaikaisesti Sportwell-messujen kanssa järjestetään sekä Adventure Race-seikkailutapahtuma että messujen oheistapahtumana Santasportin CrossFit-kisat.

”Uskomme, että väki lähtee liikkeelle ja saamme Ounasvaaralle suhinaa. Ajatuksenamme on, että lappilaiset voivat tulla viettämään sporttihenkistä viikonloppua kaveriporukalla tai vaikkapa koko perheen voimin”.

Rovaniemen Kiekko ry on 1020 jäsenen yhdistys, joka järjestää Sportwell-messut pitkälti talkoovoimin ja tiiviissä yhteistyössä Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan kanssa.  Lisäksi Rovaniemen Kiekon omia seuratyöntekijöitä on käyttänyt työaikaansa messuosastojen myyntiin ja muihin käytännön asioihin, joita ensimmäistä kertaa järjestettävässä tapahtumassa riittää.

”Moni iso messutapahtuma on lähtenyt liikkeelle hyvin pienestä ja kasvanut isoksi.  Uskomme, että Sportwell voi olla tulevaisuudessa merkittävä osa Rovaniemen Kiekko ry:n varainhankitaan ja sitä kautta kohtuuhintaisen jääkiekkoharrastuksen edistäjä Rovaniemellä. Haluamme osaltamme vahvistaa Rovaniemi liikkuva kaupunki -statusta”, Antti Koski toteaa.

LISÄTIETOJA SPORTWELL-MESSUISTA:  Rovaniemen Kiekko ry Antti Koski, puheenjohtaja puh. 040 736 8481
Sofia Pohjanen, seuratyöntekijä puh. 040 1645729, sofia.pohjanen@gmail.com

Järjestäjä:

Rovaniemen_Kiekko_logo.svg