Rovaniemellä osoitetaan joulumieltä ja tarjoillaan joulupuuroa

joulumieli
Likiliike haastaa myös urheiluseurojensa juniorit marssimaan hyvän joulumielen puolesta kaupungintalolta Lordin aukiolle

Kauppakeskusten, Likiliikkeen ja Joulupukin yhteinen joulunavaus järjestetään Rovaniemellä lauantaina 11. marraskuuta. Perinteinen paraati starttaa kello 11 kaupungintalolta Rovakatua pitkin Lordin aukiolle. Jouluiseen kulkueeseen saavat liittyä kaikki rovaniemeläiset ja matkailijat osoittamaan joulumieltä vapaalla tyylillä.

”Nyt siis keräämään joukkueen junnut, vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja vielä kummin kaimatkin mukaan! Kaikille jotain punaista päälle ja osoittamaan joulumieltä”, innostaa Likiliike-päällikkö Marika Tiikkaja.

Tänä vuonna Likiliike on haastanut kaikki yrittäjäyhteisöönsä kuuluvat urheiluseurat mukaan paraatiin. Eniten osallistujia joulumielen osoitukseen kerännyt lentopallo-, jalkapallo-, jääkiekko- tai salibandyjuniorijoukkue palkitaan 150 euron Likiliike-lahjakortilla, joka käy yli 200 rovaniemeläiseen Likiliike-yritykseen.

Jouluparaatin arvioitu saapuminen Lordin aukiolle on noin kello 11.20–11.30. Paraatia johtaa Joulupukki yhdessä tontun ja Petteri-poronsa kanssa. Paraatimatkalla jaossa karkkeja ja perillä kävelykadulla Lapin koulutuskeskus Redu tarjoilee tuhannelle ensimmäiselle joulupuurot. Likiliike-yritykset puolestaan tarjoavat kaikelle kansalle glögia ja pipareita. Paikalla ovat myös Asemapäällikön laulavat lapset.

Joulupukin kotikaupungin Jouluparaatin toteuttajina ovat kauppakeskukset Revontuli, Rinteenkulma ja Sampokeskus yhdessä Napapiirin Joulutalon, Likiliikkeiden, Rovaniemen Teatterin ja Redun kanssa.

Joulupukki vierailee paraatin jälkeen kauppakeskuksissa:
klo 12.30 Revontulikeskus
klo 13.30 Sampokeskus
klo 14.30 Rinteenkulma

Järjestäjä:

liki logo