Kansainväliset Suurmarkkinat

suurmarkkinat
Vuoden 2018 teemana Makujen maailma

Suomen johtava tapahtumaelinkeinon asiantuntija TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus järjestää 2018 kesällä kuusitoista kaupunkia käsittävän Kansainvälisten Suurmarkkinoiden kiertueen. Rovaniemelle kiertue saapuu järjestyksessään kolmannen kerran 6.-9. syyskuuta.

Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla keskeisenä ideana on, että markkinoilla on myynnissä eri maiden ja maakuntien erikoistuotteita, niin että niiden valmistajat/kasvattajat ovat itse myymässä tuotteitaan. Viime kiertueella oli mukana 120 yrittäjää yli 30 eri maasta. Markkinat olivat huikea menestys! Kansainvälisten Suurmarkkinoiden kiertue oli kokonaiskävijämäärältään vuonna 2017 maamme suurin yleisötapahtuma kooten noin 1,4 miljoonaa kävijää.

Kansainväliset Suurmarkkinat ovat elämysten ilotulitusta

Tulevan kesänä markkinoiden kävijät haastetaan kokeilemaan miltä maailma maistuu, tuoksuu ja tuntuu! Luvassa onkin upeita elämyksellisiä osastoja ympäri maailmaa ja virallinen teema on ”makujen maailma”. Mukana on lukuisia uusia ja upeita kansainvälisiä ruokaosastoja tarjoten syötävää jokaiseen makuun. Mukana on paljon muutakin kuin vain ruokaa eli esim. käsitöitä ja reilun kaupan tuotteita on runsaasti. Suuri hollantilainen kukkakauppa ihastuttaa kauneudellaan ja hämmästyttää edullisilla hinnoillaan. Myös Suomen eri maakuntien erikoistuotteita on näyttävillä osastoilla mukana.

Markkinat avoinna arkisin klo 10-20 ja sunnuntaisin klo 10-18.

Rovaniemi, to-su 6.-9.9.2018, Rovakatu ja kävelykatu

Järjestäjä:

3719_t_a051f7e1f8087c17