Infotilaisuuksia metsä- ja luontopalveluyrityksille

melua-metsaan-ohjelma-Rovaniemi

Suomen metsäkeskus ja TTS Työtehoseura ovat käynnistäneet vuoden 2018 aikana kaksi yhteishanketta, joiden tarkoituksena on tukea yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä.

KANTAVA- hankkeeseen kaivataan myös sellaisia yrityksiä mukaan, jotka ovat kiinnostuneita laajentamaan palveluitaan metsätiepalveluiden puolelle. Melua metsään -hanke tarjoaa metsä- ja luontopalveluyrityksille monenlaisia mahdollisuuksia ja työkaluja palveluiden laajentamiseen sekä esimerkiksi markkinointi- ja liiketoimintaosaamisen kehittämiseen!
Infotilaisuudet Rovaniemellä

21.11.2018 Klo 8.30-12.00
Melua metsään -hanke: Verkostoista voimaa metsä- ja luontopalveluyrityksille

Metsä- ja luontopalveluyrittäjä kiinnostaako yrityksesi kasvun, kehityksen ja kilpailukyvyn vahvistaminen? Osallistu matalan kynnyksen oppimis- ja verkostoitumisohjelmaan.
Melua metsään -hankkeessa tuotetaan metsä- ja luontopalveluyritysten liiketoiminnan kasvuun, ehittymiseen ja kilpailukyvyn vahvistamiseen tähtäävä matalan kynnyksen oppimis- ja verkostoitumisohjelma, joka antaa tukea ja työkaluja kehittyville yrittäjille.

Klo 13.00-16.00
KANTAVA -hanke: Koulutus- ja tiedotushanke kohdennettuna 
metsätierakentamiseen, metsänlannoitukseen ja suometsien hoitoon

Metsä- ja tiepalveluyrittäjä tai muu metsäalan käytännön toimija! Tervetuloa keskustelemaan metsätie-, suometsänhoito- ja lannoitushankkeiden laatukysymyksistä sekä taloudellisesta kannattavuudesta.
Hankkeessa kehitetään työkaluja ja menetelmiä metsätie-, suometsänhoito- ja lannoitushankkeita koskevien palvelukokonaisuuksien tarjontaan.

Järjestäjä:

metsakeskus_peruslogo_pysty