Arktisuudesta lisäarvoa elintarvikevientiin -seminaari

PowerPoint Presentation

Miten Suomen ääreviä olosuhteita voi hyödyntää elintarvikeviennissä sekä ruokamatkailussa ja miten viestiä arktisuudesta? Miten kilpailukykyinen Suomen elintarvikevienti on ja mihin on panostettava sen kiihdyttämiseksi? Mistä apua ja tukea vientiä suunnittelevalle yrittäjälle?

Tilaisuudessa käsitellään mm. elintarvikealan viennin kilpailukyvyn nykytilaa ja kehittämistarpeita ja kuullaan alueen yrittäjien tarinoita heidän matkastaan ja kokemuksistaan vientimarkkinoille. Lisäksi tilaisuudessa esitellään arktisuuskonsepti, jota yritykset voivat hyödyntää viestinnässä ja brändin rakentamisessa.  Tilaisuuden avaa yhteysjohtaja Maiju Hyry Lapin liitosta, jonka jälkeen kansanedustaja ja arkisen valtuuskunnan puheenjohtaja Katri Kulmuni alustaa aiheesta ”Puhdasta ilmaa pullossa. – Arktisten elintarvikkeiden vientimahdollisuudet”.

Seminaarin taukojen aikana palvelevat vientiklinikat, joissa eri tahot ovat valmiina vastaamaan Sinua askarruttaviin kysymyksiin. Klinikoita ovat pitämässä mm. Evira, MTK, Naturpolis, Ruokatieto Yhdistys ry, Food from Finland ja Lapin elintarvikeohjelma. Iltapäivän kahvitauolla maistellaan alueen yrittäjien tarjoilemia arktisia makupaloja.

Seminaarin järjestää Luonnonvarakeskuksen, Ruokatieto Yhdistys ry:n ja Reilua.fi:n toteuttama Arktisuudesta elintarvikeviennin kärki –hanke. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Tervetuloa!
Kahvia ja pientä suolaista tarjolla klo 9.30 alkaen.

Ilmoittautuminen:

27.4.2017 mennessä.

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautuminen linkistä:
https://www.lyyti.fi/p/Arktisuudesta_potkua_elintarvikevientiin_7226/fi/ohjelma

Yläpalkista pääsee valitsemaan ilmoittautumissivun!

Järjestäjä:

logo ruokatieto