Arktisille Markkinoille? Myyjien valintatilaisuus

ArcticMarketDays2016_AgataMazepus

KUVA: Agata Mazepus/Arktinen keskus

Arktisille Markkinoille etsitään myyjiä!

Lapin yliopiston Arktinen keskus järjestää joulun alla perinteiset Arktiset Markkinat 15.–17. joulukuuta 2017 Arktikumissa, kävelymatkan päässä Rovaniemen keskustasta.

Arktisen Markkinoiden tuotevalikoimassa panostetaan paikallisiin materiaaleihin, laatuun, omaperäisyyteen ja lappilaisuuteen. Tämän vuoden teemana on pohjoinen käsityö, minkä lisäksi painotetaan luonnon antimia, lähiruokaa ja uusia innovaatioita.

Myyjät valitaan tilaisuudessa, joka järjestetään tiistaina 12. lokakuuta kello 16.00 alkaen Rovaniemellä Arktikum-talossa. Aiempina vuosina myyjinä olleet voivat lähettää hakemuksensa sähköpostilla (raija.kivilahti@ulapland.fi) tai postitse osoitteella Raija Kivilahti, Arktinen keskus, PL 122, 96200 Rovaniemi.

Ensimmäistä kertaa myyjiksi hakevilla tulee olla esittelytilaisuudessa mukana Arktisilla Markkinoilla myytäviä tuotteita.

Myyntipaikat sijaitsevat Arktikumin aulan viereisessä avarassa Galleria VALO:ssa ja paikat annetaan koko kolmipäiväisen tapahtuman ajaksi. Myyntipaikat ovat myyjille maksuttomia. Sisätiloissa on valmiit myyntipöydät verhoiluineen ja ulkoalueen esillepanosta sovitaan erikseen. Tilaa on myös käsityömestareiden työnäytteille.

Arktisiin Markkinoihin kuuluu myös käsityöpolku, joka johdattelee tutustumaan lähistön käsityöpuoteihin. Käsityöpolun kohteina ovat Arktikum Shop, Pilke-Myymälä, Marttiinin Wanha tehdas, Lauri-tuotteet Oy, Korundi Shop sekä muina tutustumiskohteina MAINOa Design Shop ja Taitokeskus Luhti.

Järjestäjä:

Arktinen-keskus-uusi-logo-300x104