Arctic Design Week täyttää 10 vuotta

adw2018 Puhujat

Maailman pohjoisin designviikko juhlii pyöreitä vuosia helmikuussa.  Järjestyksessään    kymmenes Arctic Design Week järjestetään Rovaniemellä 19.–25. helmikuuta 2018 .

Arctic Design Week kokoaa yhteen ihmisiä eri taustoista, toimialoista ja maista, pyrkii antamaan tuoreen näkökulman muotoilulle ja korostaa muotoilun tärkeää roolia arjessamme.

Juhlavuonnaan Arctic Design Week tarjoaa keskustelutilaisuuksia ja työpajoja muotoilun parissa, näyttelyitä, pop up -tiloja, herkullisia ruokailuelämyksiä ja monia muita tapahtumia.

Viikon kohokohtana on Arctic Design Mish Mash -tapahtuma. Se on arktinen elämys, joka yhdistää vauhdikkaan seminaarin sekä toiminnan ja muotoilun workshopit. Erityisesti yrittäjille ja muotoilijoille tarkoitetun seminaarin teemana on ”Thinking Outside The Box”.

” Mish-mash tarkoittaa sekameteliä ja sopii siksi hyvin kuvaamaan uniikkia kokonaisuutta jossa erilaiset näkemykset, tarinat  ja ihmiset  muodostavat  ”luovan bisneselämyksen”.  Mish Mash -seminaarimme pyrkii inspiroimaan yrittäjiä ja suunnittelijoita kehittämään yritystoimintaa innovatiiviseen suuntaan muotoilun ja luovuuden avulla”, kertoo muotoiluviikon tuottaja, rovaniemeläinen Julius Oförsagd Arctic Factorysta.

Torstaiaamun seminaarissa on viisi oman alansa tunnettua puhujaa,​ muun muassa Sulapac Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Suvi Haimi, Fazerin Riikka Sjöholm, muotoilija Teemu Pohjola sekä Dan Hesketh, joka työskentelee brändistrategistina Norjassa Huddlylla. Heskethilla on aiempaa kokemusta usealta eri sektorilta, kuten myynnistä ja markkinoinnista Fortune 500 -yhtiössä, startup-yrityksen perustamisesta ja toimitusjohtajana olosta menestyksekkäässä yrityksessä. Hän on myös kiertänyt maailmaa ammattilaismuusikkona ja lauluntekijänä yli kuuden vuoden ajan. Dan tuo Arctic Design Weekille uniikin tarinankertomisen tapansa.

Tälläkin kertaa Arctic Design Weekillä ovat mukana vuosien varrella suosikeiksi nousseet designtapahtumat näyttelyistä, putiikkiin, brunssiin ja dinneriin.

Rovaniemen kaupungin ja Rovaniemen Kehitys Oy:n järjestämän viikon tarkoitus on tuoda arktisen alueen luovan talouden osaajat yhteen, auttaa yrityksiä hyödyntämään muotoilua bisneksessä sekä kehittää elämää arktisella alueella kestävästi muotoilua hyödyntäen.

ADC'18_logo_musta_vectorArctic Design Week 2018  19.25.2.2018  www.arcticdesignweek.fi
 
Lisätietoja: ADW-tuottaja Julius Oförsagd , puh. +358 (0)40 8668737 julius@arcticdesignweek.fi

Järjestäjä:

rovaniemi_cmyk