Alihankinta 2017 -messut Tampereella

messe-alihankinta-afe856
Lähde tutustustumismatkalle Suomeen johtavaan teollisuuden messutapahtumaan!

Alihankinta-messut kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma sai hyvän startin ja paljon kiitosta. Arctic Business Concept-hanke voi järjestää tapahtumaan tutustumismatkan, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

Teemana merkitystään kasvattava kumppanuusverkosto
Alihankinta 2017 -teeman merkitys korostuu jatkuvasti. Päähankkijoiden menestys on yhä enemmän kiinni osaavista alihankkijoista, jotka sitoutuvat tuotteen päivittäiseen kehittämiseen.

Ilmoittautumiset ti 30.5. mennessä:
Projektipäällikkö Aarno Martin, puh. 040 511 3483, aarno.martin@digipolis.fi

Arctic Business Concept (ABC) –  Arktisten kaivannais- ja teollisuuspalveluyrityksille suunnatun hankkeen päätavoitteena on teollisuudessa ja kaivannaistoimialalla toimivien pk-palveluyritysten kilpailukyvyn ja kasvun tukeminen. Hankkeen toteuttajina ovat Kemin Digipolis Oy, Rovaniemen Kehitys Oy ja Sodankylän kunta. Hankkeen rahoittajat ovat Lapin liitto, EAKR, yritykset sekä lappilaiset kunnat ja kehitysyhtiöt. Hankkeen toteutusaika on 01.04.2015 – 31.03.2018.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumiset ti 30.5.mennessä: aarno.martin@digipolis.fi

Järjestäjä:

ABC hanke logot