Rovaniemi Clothing -vaatemallisto toteutetaan joukkorahoituskampanjalla

Rovaniemi Clothing asut

Rakkaudesta omaa kotikaupunkia kohtaan syntyy uusi vaatemallisto, jonka lähtökohtana on Karoliina Erkinjuntin suunnittelema Rovaniemi-kuosi. Ekologinen ja eettinen vaatemallisto tehdään alusta loppuun Rovaniemellä.

Elokuun 19. päivänä avatun joukkorahoituskampanjan taustalla on rovaniemeläinen lastenvaatteiden ompeluun ja kaavoitukseen keskittyvä yritys HioP,, jonka yrittäjä Sonja Kuusela alkoi haaveilla oman tuotannon kuosikankaista ja aikuisten vaatemallistosta.

”Kotiseuturakkaus rinnassani ihastuin Karoliina Erkinjuntin suunnittelemaan Rovaniemi-kuosiin. Yhteistyömme lähti nopeasti lentoon, sillä Erkinjunttikin oli toivonut, että hänen suunnittelemastaan kuosistaan tehtäisiin vaatekangasta”, kertoo Sonja Kuusela.

Uusi vaatemallisto koostuu klassisista, moneen tilaisuuteen sopivista naisten ja miesten vaatteista. Lopullisen muotonsa mallisto saa joukkorahoituskampanjan päätyttyä. Kampanja on alkanut 19.8.2018 Mesenaatti.me-sivustolla, joka on Suomen suurin yhteisörahoituspalvelu.

Rovaniemi vaatteetMalliston lähtökohtana olevasta Rovaniemi-kuosista monet rovaniemeläisille rakkaat maamerkit ovat hauskasti bongattavissa. Kuosi on monelle paikalliselle ja kaupungissa vierailleelle tuttu myös Cafe & Bar 21:n terassin seinämaalauksesta.

”Kuosi syntyi halusta tehdä jotain rakkaudesta omaa kotikaupunkia kohtaan, ja toisaalta myös ajatuksesta kannustaa muita kotiseutuylpeyteen. Jokaisella paikkakunnan asukkaalla on oikeus olla ylpeä omista juuristaan ja omasta kotikaupungistaan ja edustaa sitä rohkeasti.”, sanoo Karoliina Erkinjuntti.
Rovaniemi Clothing tehdään eettisin ja ekologisin periaattein alusta loppuun Rovaniemellä.    Vaatetuskangas hankitaan luomutuotantona suomalaisomisteisesta tehtaasta Portugalista. Sonja Kuuselan toiveissa on, että Rovaniemi Clothing tulee viemään tyylikkyydellään kotikaupungin sanomaa eteenpäin myös maailmalle.

Tavoitteena kerätä 5000 euroa – ensimmäisen vuorokauden aikana jo 1800 euroa  

Joukkorahoituksella toteutetut hankkeet lisääntyvät koko ajan. Ne avaavat kenelle tahansa mahdollisuuden päästä vaikuttamaan erilaisiin, itseä kiinnostaviin hankkeisiin, sillä mukaan pääsee jo muutamilla kymmenillä euroilla.

Rovaniemi Clothing -kampanjan tavoitteena on kerätä vaatemalliston suunnitteluun ja toteuttamiseen 5000 euroa.  Rahoitushaun tulee saavuttaa vähintään 3000 € rahoitusta toteutuakseen. Jo ensimmäisen vuorokauden aikana kampanja on lähtenyt hyvin käyntiin ja pottiin on kertynyt jo 1800 euroa.

Tulevaan mallistoon pääsee tutustumaan tarkemmin Rovaniemi Clothing -kampanjan Facebook-sivulla sekä Rovaniemen Taiteiden yönä lauantaina 8.9.2018 Arctic Design Shopissa (Valtakatu 24).

logo mesenaatti.meRovaniemi Clothing -joukkorahoituskampanja avattu sunnuntaina 19.8.2018
Kampanjasivusto:  https://mesenaatti.me/campaign/?id=983##single/view
Facebook-sivusto:  https://www.facebook.com/RovaniemiClothing/

Lisätiedot: Sonja Kuusela, Hiop Oy Puh: 0442302572 sonja@hiopshop.com