Rovaniemen kaupungin elinkeino-ohjelmaa avataan uudella tavalla – videolla ovat äänessä paikalliset yrittäjät

Screenshot 2017-05-05 13.12
 KATSO VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Dhds-0V_-CQ

Rovaniemen kaupunki on tehnyt päivitetystä elinkeino-ohjelmasta videon.  ”Yhteistyöllä vauhtia kasvuun” -videon päätarkoituksena on nostaa esille kaupungin kilpailukykytekijöitä audiovisuaalisin keinoin ja yrittäjien omalla äänellä.  

”Kun kaupunginhallitus hyväksyi loppuvuodesta elinkeino-ohjelman päivityksen vuosille 2017-2018, päätimme elinkeinotoimessa tuottaa videon ja näin viedä viestiämme perinteisestä paperiversiosta poikkeavalla tavalla”, kertoo elinkeinoihin liittyvästä kehittämistyöstä vastaava Tuula Rintala-Gardin.

Rintala-Gardinin mukaan yrittäjiltä on tullut palautetta siitä, että Rovaniemi tarvitsee helpommin omaksuttavampia tapoja kertoa yhteisesti sovituista tavoitteista ja elinkeinoelämän painopistealueista.

”Tällä neliminuuttisella videolla Rovaniemen neljää kilpailukykytekijää avataan yrittäjien omien kokemusten kautta. Uskomme, että uudet audiovisuaaliset kanavat avaavat konkreettisemmin kaupungin päätöksenteon ja yrityselämän yhteisiä päämääriä.”

”Yhteistyöllä vauhtia kasvuun” -video on rovaniemeläisen mainostoimisto Advertising Kioskin tuottama. Videon kuvaus ja editointi on Polarized-palkitun videotaiteilija ja elokuvaohjaaja Arttu Niemisen käsialaa.

Video julkaistaan muun muassa kaupungin Youtube-kanavalla, Rovaniemi.fi- etusivulla sekä elinkeino-sivuilla.

LISÄTIETOJA:
Rovaniemen kaupunki
Tuula Rintala-Gardin, kansainvälisten asioiden päällikkö
puh. 040 756 9035, tuula.rintala-gardin@rovaniemi.fi