Rovaniemen jakso Hulahula Suomi –ohjelmasarjassa perjantaina 9.6. klo 21

ARR_4032

KUVASSA: Rovaniemellä kuvatussa jaksossa tanssii mm. BRP Finland Oy:n henkistöä. Kuva: Ilkka Ärrälä.

Kaikki suomalaiset tanssimaan kannustava Hulahula Suomi –ohjelmasarja on pyörinyt TV1:llä perjantai-iltaisin toukokuusta lähtien. Kuusiosainen tv- ja radiosarja tähtäävät juhannusaaton valtavaan yhteistanssiin, joka Rovaniemellä tanssitaan koko perheen suuressa juhannusjuhlassa 23.6. klo 22 Ounaskosken uimarannalla ja puistossa. Myös Rovaniemen juhannuksen juhlintaa kuvataan myös Ylen juhannusaaton viiden tunnin mittaiseen suoraan TV-lähetykseen.

Rovaniemen jaksossa myös kelkkatehdas tanssii!

Perjantaina 12. kesäkuuta kello 21 esitettävässä jaksossa vieraillaan Rovaniemellä. Mukana jaksossa tanssihaasteen ottaa vastaan myös BRP Finland Oy:n henkilökuntaa Rovaniemen kelkkatehtaalta. Samalla kun todistetaan klisee jäyhän estoisesta pohjoisen kansasta myytiksi, kuullaan myös koskettavia tanssitarinoita.

Yle TV1:n kuusiosaista tv-sarjaa juontavat muusikko Mira Luoti ja näyttelijä Ernest Lawson. Jaksojen aikana kierretään ympäri maan ja haastetaan koko Suomi mukaan tanssimaan. Kuudesta kaupungista – Rovaniemen lisäksi Oulusta, Kuopiosta, Tampereelta, Turusta ja Helsingistä – kerätään mahdollisimman monipuolinen tanssiryhmä, joka valmistelee huippukoreografin avustuksella näyttävän tanssiesityksen ja esittää sen yleisölle. Samalla haastetaan kyseisen alueen asukkaat mukaan juhannuksena nähtävään massiiviseen yhteistanssiin. Mukaan tanssin iloon houkuttelevat myös paikkakunnalta kotoisin olevat kuuluisuudet.

Rovaniemen jakso pe 9.6. klo 21 YLE 1.

Hulahula Suomi