Rovaniemeläinen Arctic Warriors kisaa Vuoden lähituottajan tittelistä K-Ruoka Awards -finaalissa

ruusujuuri2
K-Ruoka Awards palkitsee Suomen parhaat ruokahuiput. Parhaan lähituottajan tittelistä kisaa Lapin yrttejä hyödyntävä Arctic Warriors.

Parhaan lähituottajan tittelistä kisaa kolme pienyrittäjää. Asiakkaat saivat kesäkuussa ehdottaa suosikkejaan finaaliin. Äänestyksessä annettiin yli 19 000 yksittäistä ehdotusta. Tuomaristo on nyt valinnut eniten ääniä saaneiden joukosta finalistit. Vuoden lähituottaja -sarjan finaalissa kisaa rovaniemeläisen Arctic Warriorsin lisäksi Silmusalaatti pääkaupunkiseudulta sekä Viskaalin tila Muhokselta.

Lapin yrttien villiä voimaa suoraan purkista
Arctic Warriors haluaa yrttien voimalla auttaa ihmisiä jaksamaan välillä hektisessä arjessa.

“Toivomme, että tuotteemme tuovat helpotusta arjen keskelle ja että rakkautemme ja intohimomme Lapin yrttejä kohtaan välittyy kuluttajalle asti,” kertoo tuotepäällikkö Katja Misikangas.

Arctic Warriorsia kisaan mukaan ehdottaneet asiakkaat perustelivat valintaansa muun muassa  seuraavasti:

”Arctic Warriors näyttää, kuinka Suomenmaan antimia voidaan käyttää tehokkaasti hyväksi ilman, että kaikkia superfoodeja tarvitsee tuoda ulkomailta. Suomalaista superfoodia  Lapista! Upeita moderneja tuotteita, jotka perustuvat jo lähes kadonneeseen kansanparannusperinteeseen”.

Misikankaan mukaan valinta finaalikolmikkoon oli iloinen yllätys.

”Toivomme, että voimme omalta osaltamme olla viemässä eteenpäin Lapin tutkitusti puhtaiden ja ravinnerikkaiden raaka-aineiden tunnettuutta ja kannustaa myös muita niitä hyödyntämisessä.”

K-Ruoka Awardsien voittajat valitaan äänestyksellä
K-Ruoka Awards palkitsee vuoden lähituottajan, vuoden uutuustuotteen, vuoden Pirkka-tuotteen, vuoden vastuullisuusteon sekä vuoden parhaan K-Citymarketin, K-Supermarketin ja K-Marketin. Kilpailu järjestetään tänä vuonna toista kertaa.

Voittajien äänestys on käynnissä 25.9.–25.10.2017 osoitteessa www.k-ruoka.fi/awards. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 500 euron lahjakortti K-ruokakauppaan. Tulokset julkaistaan ja voittajat palkitaan K-Ruoka Awards -tilaisuudessa K-Team-päivillä 4.11.2017

Tutustu ehdokkaisiin ja äänestä suosikkiasi: www.k-ruoka.fi/awards

Katso video Arctic Warriorsista: https://youtu.be/xQw96Hdfb24

Arctic Warriors Oy on vuonna 2014 perustettu rovaniemeläinen luonnontuoteyritys, joka hyödyntää Lapin yrttejä ja valmistaa niistä tuotteita avuksi arjen haasteisiin. Yrityksellä on oma lappilainen viljelijä- ja kerääjäverkosto, joka takaa raaka-aineen saannin. www.arcticwarriors.fi