Oletko kiinnostunut kevyt yrittäjyydestä? Nyt Rovaniemellä starttaavat Pro Job -yrittäjävalmennukset!

10275596_1106074089443632_183219864541488604_o
Oletko kiinnostunut työllistämään itsesi ja löytämään ratkaisuja osaamisesi huomioiden ilman, että heti perustaisit yrityksen?

Lapin TE-toimistossa on nyt tarjolla uusi valmennuspalvelu asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita ns. kevyt yrittäjyydestä eli itsensä työllistämisestä ei työ- tai virkasuhteisesti eli siten, että työllistyäkseen ei vaadita välttämättä yrityksen perustamista.

Polku turvalliseen yrittäjyyteen – Pro Job yrittäjävalmennuksen toteuttaa Pro Manager Oy. Ensimmäinen 12 päivän mittainen valmennusohjelma alkaa Rovaniemellä maanantaina 21.8.2017. Loppuvuodelle on varauduttu järjestämään vielä kaksi saman sisältöistä valmennusta.

Kuuden viikon aikana yhteensä 12 päivän mittaisessa Polku turvalliseen yrittäjyyteen – Pro Job yrittäjävalmennuksessa saat tietoja ja taitoja yrittäjämäisistä toimintatavoista, yrittäjyydestä, oman osaamisen markkinoinnista ja asiakashankinnasta sekä pääset rakentamaan toimivia työllistämiseesi liittyviä verkostoja.

MIKÄ? Pro Job

  • valmennus toteutetaan 6 viikon aikana: 8 lähiopiskelupäivää ja 4 päivää henkilökohtaista ohjausta
  • valmennus toteutetaan fyysisesti Rovaniemellä mutta Skypellä osallistuminen onnistuu koko Lapin asiakkaille.
  • valmennusohjelmaan on varattu paikkoja 7–13 osallistujalle
  • palvelusta lisätietoja löydät Lapin TE-toimiston ja (myös Pro Manager Oy:n) kotisivuilta,
  • TE-palveluiden sivulta löydät myös Pro Managerin esitteen sekä asiakkaalle ilmoittautumislinkki, linkki myös esitteessä
  • palvelusta tietoa myös Lapin TE-toimiston Uutisissa ja Tapahtumakalenterissa
  • tietoa tästä ja muistakin yrittäjyysvalmennuksista ja koulutuksista löytyy myös betasuomi.fi palveluissa (LAO:n yrittäjävalmennukset sekä Lapissa työvoimakoulutuksen haussa oleva nuorten yrittäjyyspaja)

Lisätietoja valmennuksesta: Markku Jääskeläinen puh. 0400 892 474, Pro Manager Oy