Mtechin toimipiste Rovaniemelle – aluksi rekrytoidaan 3-5 hengen kehitystiimi

shutterstock_77133733

Biotalouteen erikoistunut digitaalisten ratkaisujen toimittaja Mtech on kiinnostunut perustamaan toimipisteen Rovaniemelle. Erityisesti maatalouden ja elintarviketeollisuuden digitaalisten palveluiden kehittämiseen keskittynyt yritys rekrytoi Rovaniemen toimipisteeseen alkuvaiheessa 3-5 hengen kehitystiimin. Tiimiin etsitään ohjelmistoalan ammattilaisia sekä muotoilu- ja käyttöliittymänsuunnittelun osaajia. Samalla kartoitetaan mahdollisia yrityskumppaneita alueelta.

”Tarjoamme tiimiläiselle haastavia projekteja, jotka toteutamme uusimmilla teknologioilla. Olemme esimerkiksi kiinnostuneita käyttöliittymäsuunnittelijoista, joilla on erityisesti osaamista mobile first web -sovellusten suunnittelusta. Toimistostamme tulee moderni toimitila, jossa taatusti jokainen viihtyy”, kertoo Digijohtaja Markku Brummer.

Brummerin mukaan Mtech on luotettava kumppani, joka tunnetaan innovointikyvystään, hyvästä palvelustaan sekä asiakkaiden tarpeiden ja toiminnan ymmärtämisestä.

”Verkko- ja mobiilipalvelut, tietovarasto- ja analytiikkaratkaisut, tietojärjestelmien ja prosessien integraatiot sekä teollinen internet.  Hallitsemme kaiken tämän. Käytössämme ovat kaikki moderniin ohjelmistokehittämiseen, projektitoimintaan ja ICT-ratkaisuihin tarvittavat tiedot ja välineet. Asiakkaitamme ovat biotalouteen kytkeytyvät yritykset, yhteisöt ja viranomaistahot”.

Mtechin IT-ratkaisut ovat sovellettavissa myös muille toimialoille. Yritys on toteuttanut ratkaisuja mm. logistiikkaan, reittioptimointiin ja työnohjaukseen, kasvinviljelyyn sekä eläinten rekisteröintiin, hyvinvointiin, terveyteen, jalostamiseen ja ruokintaan.

Tällä hetkellä Mtechin palveluksessa työskentelee 110 ammattilaista. Yrityksen liikevaihto on yli 10 Meuroa.
www.mtech.fi

Rovaniemen Kehitys Oy toimii sijoittautumiseen liittyvissä asioissa Mtechin apuna. Yhtiöiden tavoitteena on yhdessä etsiä osaajia muodostettavaan tiimiin sekä yhdistää alueella toimivat yritykset. Tarkoituksena on järjestään myöhemmin syksyllä mm. rekrytointitapahtuma.

LISÄTIETOJA;
Mtech Digital Solutions Oy

Henkilöstöpäällikkö Petri Oinonen, petri.oinonen@mtech.fi
Puh. 050 5976075

Rovaniemen Kehitys Oy
Marko Alamartimo, Projektipäällikkö, Panimomestari Game Brewery
Puh. 040 1581105 marko.alamartimo@rovaniemi.fi