Likiliikkeen nettikauppa on avattu

likiliike_fb_lahjakortti_feedikuva-400x209

Paikallisuutta edistävä ja koko Rovaniemeä elävöittävä kansanliike.Likiliike on saanut oman verkkokaupan. Paikalliset kivijalkamyymälät verkkoon tuovan nettikaupan valikoimista löytyvät nyt paljon kysytyt lahjakortit, jotka voi käyttää missä tahansa Rovaniemen noin 230:sta kiliikkeestä.

Uuden verkkokaupan valikoimissa ovat lisäksi valmiit tuotemallistot huppareista pipoihin, jotka Likiliike on saanut omalla ilmeellään verkkokauppaansa. Tuotevalikoima uudistuu koko ajan.

Likiliike-lahjakortteja voi ostaa ainoastaan verkkokaupasta. Kortti on voimassa yhden vuoden ja sen voi käyttää yhdessä lahjan saajan valitsemassa Likiliikkeessä tuotteisiin ja/tai  palveluihin lukuun ottamatta alkoholia ja nikotiinituotteita.

Verkkokaupan on luonut rovaniemeläinen Likiliike Illicostore, joka tarjoaa maksutonta ja vaivatonta tuotepalvelua muun muassa yhdistysten ja urheiluseurojen omille, brändätyille tuotteille.

”Parissa päivässä tilaaja saa customoidut tuotteensa omaan verkkokauppaansa myyntiin. Tilaajan ei tarvitse tehdään mitään muuta kuin lähettää logo tai kuva malliston ilmeestä”, kertoo Illicostoren perustaja Janne Illikainen.

Likiliikkeen nettikauppa löytyy osoitteesta https://likiliike.illico.fi/