Kysely Lapin ravintoloille: Lappilaista ruokaa – kyllä vai ei?

lappi
Ravintoloiden uusi aikakausi

Lapin Arktisen biotalouden kehittämisohjelman tavoitteena elintarvikkeiden osalta on, että Lapin ravintoloissa saavutetaan 30 prosentin omavaraisuusasteen niillä raaka-aineilla, joita voimme täältä Lapista saada.
Ohjelma on nyt keräämässä tietoa siitä, minkä verran lappilaisia raaka-aineita käytetään ravintoloissamme tällä hetkellä. Vastaukset julkaistaan ja tuloksia tullaan esittelemään laajasti niin Lapin kuin Euroopankin tasolla.

Vastaavaa tietoa on kerätty jo keskuskeittiöiden hyödynnettävyydestä.

”Haluamme tuoda näkyväksi loistavaa työtä, mitä me kaikki lappilaiset täällä Lapissa teemme. Oletko valmis osallistumaan yhteisiin ponnistuksiin?”

VASTAA tähän KYSELYYN TÄSTÄ tai suoraan linkistä: https://fi.surveymonkey.com/r/ravintolakysely.

Vastausaikaa on perjantaihin 15. kesäkuuta asti!