Kokous- ja risteilymatkanjärjestäjänä tunnettu Next Travel Ltd ostanut 20 % osakkuuden rovaniemeläisestä Arctic Lifestyle Oy:stä

Mein Schiff

Next Travel on jo muutaman vuoden ajan vahvistanut sijaansa Lapin matkailussa, ennen kaikkea talvisin incentivematkojen parissa. Kesäisin Next Travelin suurin kohderyhmä on Etelä-Suomen satamissa vierailevien luksusristeilijöiden asiakkaat. Lappi kiinnostaa myös risteilymatkanjärjestäjiä ja heinäkuun lopulla tuleekin valtameriristeilijä Lappiin, Kemin satamaan. Ohjelmia rsteilymatkustajille toteutetaan sekä Kemissä että Rovaniemellä.

”Haluamme vahvistaa läsnäoloamme Lapissa ja pystyä tarjoamaan monipuolisia ohjelmia eri asiakaskohderyhmillemme ympäri vuoden.” sanoo Ken Nyström, Next Travelin toimitusjohtaja. ”Yrityskaupan kautta saamme hyvän jalansijan Lappiin ja vahvassa kasvuvaiheessa olevan kumppanin rinnallemme.” hän jatkaa.

Arctic Lifestyle on vahvasti kasvava matkailualan yritys Rovaniemellä. Yritys tunnetaan tasokkaasta ympärivuotisesta elämystuotannosta.

”Hain kumppania ja osakasta yritykseeni. Next Travelilla on eri asiakkuudet ja asiakaskohderyhmät, kun meillä, joten täydennämme toisiamme hyvin.” kuvailee Juha-Pekka Mikkola, Arctic Lifestylen toimitusjohtaja.

”Helsingin alueen potentiaali – sekä kotimaiset, että siellä vierailevat kansainväliset asiakkaat – on myös ollut tähtäimessämme osakasta etsiessämme”, hän täydentää.

Next Travel

  • Valtakunnallisesti toimiva incoming- ja DMC-toimisto joka on perustettu vuonna 1990.
  • Next Travel suunnittelee ja toteuttaa räätälöidyt, kokonaisvaltaiset kokous- ja tapahtumapalvelut niin pienille kuin suurillekin ryhmille.
  • Ydinosaamisena on kokoukset, kongressit, tapahtumat, incentive-matkat ja risteilymatkojen maajärjestelyt kaikkine yksityiskohtineen.

Arctic Lifestyle

  • Rovaniemeläinen ohjelmapalveluyritys joka toimii koko Lapin alueella, perustettu vuonna 2005.
  • Arctic Lifestylellä on kesä ja talvi safareista viikko-ohjelma Rovaniemellä ja lisäksi räätälöityjä matkapaketteja sekä kotimaisille että kansainvälisille ryhmille.
  • Arctic Lifestyle avaa vuoden 2019 aikana Lumi Resort – nimisen täyden palvelun matkailukohteen Rovaniemen alueelle.

Lisätietoja:
Ken Nyström, Next Travel puh. 0400 606 322 ken.nystrom@nexttravel.fi
Juha-Pekka Mikkola, Arctic Lifestyle  045 673 01 25  jp@arcticlifestyle.fi