Jättipotti Rovaniemelle – huippuhotellit keräävät palkintoja maailmalla

World Luxury Hotel Award_Isabella Gröhn_Ilkka Länkinen_Katja Ikäheimo-Länkinen

Arctic Light Hotel ja Arctic TreeHouse Hotel ovat nostaneet rovaniemeläiset perheomisteiset hotellit kansainvälisiin otsikkoihin. Sekä Arctic Light Hotel että Arctic TreeHouse Hotel saivat palkintoja World Luxury Hotel -gaalassa, joka järjestettiin viikonloppuna St Moritzissa Sveitsissä.

Arctic Light Hotellin voitto tuli Country Winner -kategoriassa kolmessa eri luokassa: Luxury New Hotel, Luxury Design Hotel sekä Luxury Boutique Hotel. Arctic TreeHouse Hotel puolestaan oli voittajana Continent Winner -kategoriassa, jossa sille myönnettiin Luxury Design Hotel- ja Luxury Small Hotel -palkinnot sekä Country Winner -kategoriassa, jossa se nappasi voiton Luxury Hotel -luokassa.

Palkintoja vastaanottamassa olivat Arctic Light Hotellin puolesta omistajaperheen Isabella Gröhn sekä Arctic TreeHouse Hotellin yrittäjäpariskunta Ilkka Länkinen ja Katja Ikäheimo-Länkinen.

“Olemme iloisia, että vieraamme ovat palkinneet meidät hyvillä arvosteluilla. Olemme onnistuneet kehittämään hotelliimme palvelukulttuurin, jossa henkilökohtainen palvelu ja asiakkaan yksilöllinen huomioiminen ovat mukana koko hotellivierailun ajan. Osaava henkilökunta ja aito lappilainen ystävällisyys ovat avainasemassa loistavan matkailukokemuksen luomisessa”, toteaa Arctic Light Hotellin toimitusjohtaja Mikael Gröhn.

Arctic TreeHouse Hotellin toimitusjohtaja Ilkka Länkinen on Gröhnin kanssa samoilla linjoilla; ”Emme ole tyytyneet pelkkään majoitukseen, vaan tarjoamme vieraillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa he pääsevät nauttimaan kaikilla aisteillaan Napapiirin ympäröivästä luonnosta sekä lappilaisesta vieraanvaraisuudesta, jossa upea tiimimme on onnistunut loistavasti”.

Länkisen mukaan Arctic Light Hotel on viitoittanut tien Rovaniemellä kansainväliselle vaatimustasolle. Arctic TreeHouse Hotel on tuonut puolestaan täysin uutta näkemystä ylellisestä mukavuudesta tuomalla innovatiivista pohjoismaista designia Napapiirille.

Läheinen yhteistyö on kummallekin perheyritykselle tärkeää ja molemmilla on sama intressi, saada vieraat viihtymään Lapin puitteissa, jotka täyttävät kansainväliset standardit.

Arctic TreeHouse Hotel on uniikki hotelli, joka sijaitsee Napapiirillä. Puumajat, joita kutsutaan Käpylehmiksi, kohoavat rinteessä puiden keskellä ja tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän paikallista traditiota, lappilaista perinnettä sekä modernia pohjoismaista muotoilua. Hotelli on ollut avoinna vuoden ja saavuttanut kansainvälistä tunnustusta matkailualalla ainutlaatuisen suunnittelunsa ja vieraanvaraisuutensa suhteen. Hotelli palkittiin marraskuussa Pariisissa The Worldwide Hospitality palkintogaalassa The Best Innovation palkinnolla.

Arctic Light Hotel on perheomisteinen 57 huoneen hotelli, jolle on omaleimaista tilavat persoonalliset huoneet. Hotelli on tunnettu loistavasta palvelustaan, ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisisa Concierge-palveluita. Arctic Light Hotel palkittiin avaamisensa jälkeen maailman 11. parhaana uutena hotellina. Hiljattain hotelli saavutti Trivago Award 2018 -palkinnon, kun hotellivieraat äänestivät Arctic Light Hotellin Suomen parhaaksi viiden tähden hotelliksi.

Lisätietoa:
Arctic Light Hotel  Timo Kärki, hotellinjohtaja, Puh: +358 504 416015
Arctic TreeHouse Hotel, Ilkka Länkinen, toimitusjohtaja Puh: +358 505 176 989

LATAA LISÄÄ KUVIA:
https://www.dropbox.com/sh/r8w0vv0l9467xha/AADpxk6g_0ac7_VbwpvoLWs4a?dl=0