Vuoden matkailuyritys on Visit Rovaniemi

APontWJT_400x400
Finnish Travel Galassa palkittiin suomalaisia matkailutekoja ja -yrityksiä

Ensimmäistä kertaa järjestetyssä Finnish Travel Galassa palkittiin torstaina 21. syyskuuta ansioituneita matkailuyrityksiä sekä toimijoita ja tekoja, joiden on katsottu tuoneen myönteistä näkyvyyttä Suomelle niin innovatiivisena yhteiskuntana kuin kiinnostavana matkailumaana.  Vuoden matkailuyritys -tunnustuksen sai Visit Rovaniemi.

Kunniakirja annetaan tunnustuksena Visit Rovaniemen taidosta toimia alan yrityksiä yhteen kokoavana toimijana ollen hieno esimerkki onnistuneesta alueellisesta yhteistyöstä, jonka onnistuminen ei ole itsestäänselvyys. Yleisön ja raadin mukaan Visit Rovaniemi tekee erinomaista kansainvälistymistyötä niin Euroopassa, Aasiassa kuin muualla maailmalla ja näkyy koukuttavalla tavalla niin sosiaalisen median kuin muiden markkinointikanavien kautta.

Laajasti matkailualaa edustanut palkintoraati halusi Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi painottaa sekä palkintokategorioissa että palkittavissa juuri kotimaisia toimijoita.

Suomen matkatoimistoalan liitto SMALin torstaina 21.9. järjestämä gaala-ilta keräsi Tapahtumatalo Bankiin, Helsinkiin noin 350 matkailualan ammattilaista ja heidän vierastaan. Finnish Travel Galasta on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma, jonka avulla nostetaan esiin matkailutoimialan merkitystä suomalaisessa yhteiskunnassa.

Finnish Travel Galan vuoden 2017 palkitut: 

  • Vuoden innovaatio: Allas Sea Pool
  • Mieleenpainuvin matka- tai palvelukokemus: Metsähallituksen kansallispuistot
  • Vuoden Suomi-kuvan nostaja: Slush
  • Koukuttavin läsnäolo sosiaalisessa mediassa: WWF:n Norppalive; wwwf.fi/norppalive/
  • Vuoden vastuullinen toimija: Finnair
  • Vuoden matkailuyritys: Visit Rovaniemi
  • Yleisön suosikki kahdeksastatoista short list -ehdokkaasta: Äitiyspakkauksen kansainvälinen näkyvyys

Lisäksi raati antoi kaksi erikoistunnustusta:

  • Erikoismaininta palkintokategoriasta Vuoden Suomi-kuvan nostaja VR:n Kiss-some-näkyvyydelle
  • Finnish Travel Galan Erikoispalkinto Olympia Kaukomatkatoimistolle

www.finnishtravelgala.fi

Lisätietoja: Kirsi-Marja Salonen, puheenjohtaja, Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL ry, p. 050 377 1111, Heli Mäki-Fränti, toimitusjohtaja, Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL ry, p. 040 575 1303