Arctic Wellbeing -hyvinvointimessut Rovaniemelle

AW_perusLOGOcmyk (1)

Arctic Wellbeing on Rovaniemellä ensimmäistä kertaa järjestettävä hyvinvointitapahtuma, jonka järjestäjänä toimii Rovaniemen Yrittäjänaiset ry. Kaksipäiväinen tapahtuma täyttää Santasportin 15.–16. lokakuuta 2016. Luvassa on hyvän olon ohjelmaa muotinäytöksistä rentoutushetkiin ja teemallisiin tietoiskuihin.

”Messuprojekti on muhinut meidän yrittäjänaisten mielissä jo pitkään. Haluamme luoda Rovaniemelle kauan kaivatun hyvinvointitapahtuman, jossa pääsemme itsekin yrityksinemme esittäytymään. Kannamme kortemme kekoon paikallisuuden puolesta”, kertoo Rovaniemen Yrittäjänaisten varapuheenjohtaja Taina Kangas.

Koko perheen Arctic Wellbeing -hyvinvointitapahtumassa on tarkoitus rentoutua ja antaa aikaa itselleen. Messuilla voi tutustua näytteilleasettajien tarjontaan, vertailla erilaisia hyvinvointialan palveluita, inspiroitua muotinäytöksestä sekä oppia uutta kehonhuollosta, liikunnasta, kauneudesta ja terveydestä lyhyissä tietoiskuissa.

Tapahtuma koostuu Santasportin urheiluhalliin levittäytyvästä messuhallista sekä runsaasta kattauksesta luentoja, joita järjestetään koko viikonlopun ajan Santasportin auditorioissa. Lisäksi molempina messupäivinä kävijöillä on mahdollisuus osallistua pääsylipun hinnalla muotinäytökseen sekä erilaisiin, pieniin liikunnallisiin aktiviteetteihin ja rentoutushetkiin.

Santasportin Lappset Funpark palvelee koko tapahtuman ajan lapsiperheitä ja messuille on tarjolla myös majoituspaketteja. Ajatuksena on, että lappilaiset voivat tulla viettämään rentouttavaa viikonloppua hyvinvoinnin parissa kaveriporukalla tai koko perheen voimin.

Rovaniemen Yrittäjänaiset ry on yli 150 jäsenen yhdistys, joka järjestää Arctic Wellbeing -messut talkoovoimin. Tapahtuman myynnistä ja näytteilleasettajien koordinoinnista on palkattu vastaamaan osa-aikainen työntekijä, Pia Ylisuvanto.

”Tämä tapahtuma on rakennettu paikallisen liike-elämän ehdoilla. Esimerkiksi messuosastojen suunnittelussa ja hinnoittelussa olemme ottaneet huomioon pienetkin yritykset”, tapahtumakoordinaattori Ylisuvanto kertoo.

Tapahtuman juontaa rovaniemeläinen Kaisa Kähkönen. Luentoteemat ja aikataulut tarkentuvat lähempänä tapahtumaviikonloppua, mutta nyt jo varmistuneita puhujia ovat muun muassa Tommy Hellsten, Sampo Kaulanen ja Kaarina Määttä.

LISÄTIETOJA: 
Pia Ylisuvanto, tapahtumakoordinaattori
p. 040 120 7660 arcticwellbeing@gmail.com
www.arcticwellbeing.fi