Arctic Warriors pokkasi Vuoden paikallinen lähituottaja -tittelin

Arctic Warriors voitto

K-Ruoka Awards palkitsi lauantaina 4.11. Suomen parhaita tuotteita, tekijöitä ja ilmiöitä. Rovaniemeläinen Arctic Warriors valittiin vuoden parhaaksi paikalliseksi lähituottajaksi. Voittajat selvisivät yleisöäänestyksellä.

Vuoden lähituottajan tittelistä kisasi kolme intohimoista lähiruokayrittäjää: Arctic Warriors, Silmusalaatti ja Viskaalin.

Tiukkaakin tiukemmassa äänestyksessä Vuoden lähituottajaksi valittiin vain muutaman prosentin kymmenyksen äänierolla Arctic Warriors, joka sai 35,78 prosenttia äänistä.

– Arvostamme todella tätä titteliä, varsinkin kun voitto saavutettiin näin tiukassa kilpailussa. Tämä on meille erittäin tärkeä ponnahduslauta koko Suomen tietoisuuteen, kertoo tuotepäällikkö Katja Misikangas.

Palkintoja jaettiin yhteensä seitsemässä eri kategoriassa. Ykköseksi valitut näkyvät ja kuuluvat K-Ruokamedioissa koko seuraavan vuoden ajan.

Yhteensä äänestyksen aikana ääniä annettiin yli 400 000.

Lisätietoja:
Tuotepäällikkö Katja Misikangas, katja.misikangas@arcticwarriors.fi, 0400 391 656
Myynti- ja markkinointipäällikkö Tuija Kauppinen, tuija.kauppinen@arcticwarriors.fi, 050 493 6573

Arctic Warriors Oy on vuonna 2014 perustettu rovaniemeläinen luonnontuoteyritys, joka hyödyntää Lapin yrttejä ja valmistaa niistä kotimaisia superfood-tuotteita avuksi arjen haasteisiin. Yrityksellä on oma lappilainen viljelijä- ja kerääjäverkosto, joka takaa raaka-aineen saannin.

www.arcticwarriors.fi