Siirry suoraan sivusisältöön
Uutisia

NORJAN MARKKINAT – Mitä Norja tarjoaa? 

Rovaniemen Kehitys Oy järjestää tiistaina 26.5. 2015 klo 10-12 info- ja keskustelutilaisuuden aiheesta Norjan markkinoiden mahdollisuudet. Tilaisuudessa Finpron Norjan vientitoimiston johtaja Antti Mäkikyrö Oslosta kertoo tuoreimmat kuulumiset siitä, mitä Norjan markkinat voisivat tarjota pk- yrityksille.

Esko Määttä Rovaniemen Kehityksen hallituksen johtoon 

Rovaniemen Kehitys Oy:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Esko Määttä, varapuheenjohtajaksi Susanna Rantala ja jäseniksi Sirpa Rytilahti (uusi), Esa Auer, Jaakko Heiskari sekä Jari Kelahaara Ranuan edustajana.

Kesäduuni -kampanja laajenee Rovaniemeltä myös Espooseen 

Rovaniemellä kehitetty toimiva malli nuorten työllistämiseksi laajenee nyt myös pääkaupunkiseudulle, Espooseen. Kesäduuni-kampanjan tavoitteena on saada perheet, yritykset tai yhdistykset palkkaamaan nuoria edes muutamaksi päiväksi kesätöihin. Rovaniemeläinen Sijaishaltija Oy toimii nuorten työnantajana ja myy nuorten työpanoksen eteenpäin. Tämä tarkoittaa sitä, että perheet voivat tilata kotiapua helposti ilman työnantajamaksujen hoitamista. Samoin yritykset voivat ottaa nuoren vaikka yhdeksi viikoksi töihin.

Kampanja käynnissä: Palkkaa nuori - pelastetaan Suomi 

Elinkeinoelämän keskusliitto EK Lapin kauppakamari Tervetuloa EK:n ja Lapin kauppakamarin järjestämään yhteisseminaariin. Mitkä ovat polttavia teemoja Suomen talouden ja yrittäjyyden kannalta ja kuinka niitä ratkaistaan? Kuinka saamme turvattua Suomen tulevaisuutta myös parantamalla nuorten työllisyyttä? Työ on nuorelle paras startti elämään. Suomi nousee vain työllä. Näistä teemoista keskustellaan Rovaniemellä

Syysmarkkinat päättävät markkinavuoden - Kauppatorin kehittäminen jatkuu yhdessä yrittäjien kanssa 

Perinteiset syysmarkkinat jatkuvat Rovaniemellä torstaihin 18.9. saakka päättäen markkinavuoden Kauppatorilla. Rovaniemen Kehitys Oy järjestää seuraavan kerran Kauppatorilla Kevätmarkkinat maaliskuussa sekä kesämarkkinat juhannuksen jälkeisellä viikolla. Jatkossa Kauppatoria tullaan kehittämään yhdessä toriyrittäjien kanssa entistä toimivammaksi ja elinvoimaisemmaksi kauppa- ja kohtaamispaikaksi.

Rovaniemen superkesäkuun valmistelut loppusuoralla  

Rovaniemi isännöi ennätysmäärän suuria kokouksia kesäkuussa 2012. Puolentoista viikon aikana kaupunkiin saapuu yli 8000 kokousvierasta, joka tulee olemaan Rovaniemen kaikkien aikojen ennätys. Eläkeliiton liittokokouksen ja kahden ison puoluekokouksen lisäksi hiljattain varmistui, että samaan aikaan myös EU:n Alueiden komitean Luonnonvaravaliokunta tuo seminaarinsa kaupunkiin.

RIKASTAMOSTA TEHOVALMENNUSTA RANUAN YRITTÄJILLE 

Ranualla on tarjolla kesä-elokuussa 2012 valmennusta yrityksille, jotka tarvitsevat apua tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. Nopeatempoinen valmennus starttaa kesäkuun alussa ja kestää kolme kuukautta.

Rovaniemi sai ensimmäiset yrityskummit  

Ensimmäiset yrityskummit ovat aloittaneet toimintansa Rovaniemellä. Yrityskummi on kuuntelija ja tukipilari. Hän on yrittäjä, joka on valmis auttamaan toista yrittäjää maksutta ja luottamuksellisesti.

Hyvinvointia ja makuja Lapin luonnosta -tapahtuma tuo alan huippunimet Rovaniemelle 

Lappilaiset luonnontuotteet, lähiruoka ja matkailu kohtaavat 15.–16. toukokuuta, kun ammattilaiset ja hyvinvoinnista kiinnostuneet lappilaiset kokoontuvat kahden päivän ajaksi Rovaniemelle. Maksuton seminaarikokonaisuus tuo kaupunkiin mielenkiintoisen joukon alan asiantuntemusta maan huipulta. Frantsilan luomuyrttitilan perustaja Virpi Raipala-Cormierin ja superfoodin tuntija Jaakko Halmetojan lisäksi professori Kari Salminen nostaa kuumana käyvän rasvakeskustelun ajan tasalle.
Tapahtumia

Leidit laineilla   9.6.2015

Rovaniemen Kehitys Oy kutsuu sinut yrittäjänainen viettämään yhteistä verkostoitumisiltaa m/s Kemijoen Helmen jokiristeilylle. Herkullisen ruoan ja kauniiden maisemien ohella verkostoidutaan rennolla otteella.

Rovaniemen kesämarkkinat Kauppatorilla  23.6.2015–24.6.2015, 25.6.2015

Rovaniemen perinteiset Kesämarkkinat kutsuvat taas Kauppatorin tunnelmaan. Tämän kesän markkinat käydään Rovaniemen Kauppatorilla tiistaista torstaihin 23.-25. kesäkuuta 2015. Kauppaa käydään tiistaina ja keskiviikkona kello 9-18, mutta torstaina aukioloaika on tunnin lyhyempi eli markkinakojut sulkeutuvat kello 17.

KAUPUNGINJOHTAJAN AAMUKAHVIT  4.6.2015

Yrittäjien ja kaupunginjohtaja Esko Lotvosen tapaamiset jatkuvat. Kesäkuun tapaamisen aiheena on erityisesti logistiikka.

KAUPUNGINJOHTAJAN AAMUKAHVIT   20.5.2015

Yrittäjien ja kaupunginjohtaja Esko Lotvosen tapaamiset jatkuvat. Toukokuun tapaamisen aiheena on erityisesti hyvinvointialan yrittäjyys sekä muut kevään ajankohtaiset asiat.