Siirry suoraan sivusisältöön
Uutisia

Ounasvaaralla maastopyöräillään heinäkuussa 

Rovaniemellä kilpaillaan heinäkuussa maastopyörillä. Kolmipäiväisten SM-kisojen yhteydessä järjestetään lauantaina 19.7.2014 myös kaikille lajin harrastajille avoin kilpailu. Yleisö voi seurata kisatapahtumia maksutta.

Rovaniemen Kehityksen kesätyöprojekti työllistää 60 nuorta tänä kesänä 

Rovaniemen Kehitys Oy:n koordinoima kesätyöprojekti on onnistunut tavoitteessaan hankkia kesätyötä 60:lle Rovaniemen kaupungin kesätyösetelin saaneelle nuorelle. Nuorten apuna on toiminut kesätyöagentti, joka hankki yhteistyökumppaneita paikallisista yrityksistä toukokuun ajan. Nuoret työllistyvät pääosin kahdeksi viikoksi 2.6.–11.7.2014 välisenä aikana.

Ranualaisnuoret nikkaroivat pesiä erakkomehiläisille - haaste heitetty kaikille kuntalaisille 

Osana Ranuan hillabrändiä on käynnistetty keväinen tempaus, jossa haastetaan kaikki ranualaiset tekemään erakkomehiläisille pesiä ja ripustamaan niitä marja-alueiden laitamille. Tavoitteena on hillan ja marjojen pölytyksen edistäminen. Ranuan yläasteen eräkerholaiset ovat jo aloittaneet pesien nikkaroinnin opettajiensa johdolla.

Nyt etsitään Vuoden Hillatuotetta 2014 - viime vuoden voittaja Choco Deli tuplasi hillasuklaansa menekin  

Nyt etsitään jälleen vuoden parasta hillatuotetta. Vuoden 2014 voittaja julkistetaan elokuussa Ranuan hillaviikolla. Voittotuote on mukana myös Herkkujen Suomi -tapahtumassa 21.-23. elokuuta Helsingin Rautatientorilla sekä muissa messutapahtumissa läpi vuoden.

Rovaniemen kylien yrityksille jaossa jälleen 60 000 euron yrityssetelituet  

Yritysseteleiden haku on käynnissä. Tänä vuonna Rovaniemen kylien kehittämissäätiön tukea on jaossa yhteensä 60 000 euroa.

Rovaniemen superkesäkuun valmistelut loppusuoralla  

Rovaniemi isännöi ennätysmäärän suuria kokouksia kesäkuussa 2012. Puolentoista viikon aikana kaupunkiin saapuu yli 8000 kokousvierasta, joka tulee olemaan Rovaniemen kaikkien aikojen ennätys. Eläkeliiton liittokokouksen ja kahden ison puoluekokouksen lisäksi hiljattain varmistui, että samaan aikaan myös EU:n Alueiden komitean Luonnonvaravaliokunta tuo seminaarinsa kaupunkiin.

Kansainvälinen muotoilun ja taiteen kesäkoulu tuo designporot Rovaniemen keskustaan 

Kansainvälisen Arctic Circles kesäkoulun osallistujat tarttuvat Rovaniemen keskustan elävöittämiseen ympäristö- ja yhteisötaiteen avulla. Toukokuun viimeisellä viikolla käynnistyvä tapahtuma on osa Rovaniemen World Design Capital -vuotta.

RIKASTAMOSTA TEHOVALMENNUSTA RANUAN YRITTÄJILLE 

Ranualla on tarjolla kesä-elokuussa 2012 valmennusta yrityksille, jotka tarvitsevat apua tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. Nopeatempoinen valmennus starttaa kesäkuun alussa ja kestää kolme kuukautta.

Lordin aukiolla vilkas tapahtumakesä 

Lordin aukiolla ja kävelykadulla on luvassa vilkas tapahtumakesä. Kaiken kansan tapahtumat starttaavat jo tämän viikon lauantaina, kun Rovaniemen urheiluautoilijoiden karting-jaosto ja jalkapalloseura FC Lynxin nappulat esittäytyvät omissa tapahtumissaan. Lauantaina ja sunnuntaina nähdään Pekankadulla myös vanhempia ajoneuvoja Lapin Mobilistien 30-vuotisjuhlanäyttelyssä.

Rovaniemi sai ensimmäiset yrityskummit  

Ensimmäiset yrityskummit ovat aloittaneet toimintansa Rovaniemellä. Yrityskummi on kuuntelija ja tukipilari. Hän on yrittäjä, joka on valmis auttamaan toista yrittäjää maksutta ja luottamuksellisesti.
Edellinen 1 2Seuraava
Tapahtumia

Miesten Satanen   2.8.2014

Jo perinteikkääksi muodostunut Miesten Satanen juostaan elokuun 2. päivänä Rovaniemellä. Tällä kertaa hulvaton tapahtuma haluaa palkita innokkaat kannustajansa eli naisväen järjestämällä heille juoksun jälkeiset naistentanssit. Miesten Satasen voittaja palkitaan tänä vuonna henkilöautolla.