Siirry suoraan sivusisältöön
Uutisia

Sanna Riekki-Poikelalle Body Fitnessin SM-hopeaa  

Rovaniemeläinen Sanna Riekki-Poikela on voittanut SM-hopeaa Body Fitness-kisoissa. Helsingin Kulttuuritalolla viikonloppuna järjestetyssä Fitnesstukku Fitness Classic -kilpailussa rovaniemeläinen sijoittui toiseksi Body Fitness Masters 45-vuotiaiden sarjassa.

Vuoden Porokokki 2014 -kisan voitto vihdoin helsinkiläisen ravintola Savoyn kisaparille  

Vuoden Porokokki -kisan voittajina palkittiin Rovaniemellä helsinkiläiset Teppo Säkkinen ja Matti Vesikkala. Ravintola Savoyn keittäjät onnistuivat kolmannessa peräkkäisessä Vuoden Porokokki -kisassaan kirkastamaan aiemmat hopeasijansa. Kaksikko päihitti kilpakumppaninsa muun muassa timjamissa paistetulla poron sisäfileellä.

Vuoden Porokokki 2014 kruunataan Porogaalassa lauantai-iltana 

Vuoden Porokokki -kisan tunnelmista pääsee nautiskelemaan lauantai-iltana, kun Porogaala palkintoseremonioineen ja gaalaillallisineen katetaan CityHotellin ravintola Monterosaan. Myös kaikilla rovaniemeläisillä on mahdollisuus osallistua ohjelmalliseen iltaan.

Varhaiset kevätkelit yllättivät Rovaniemen - porojen katusprinttikisa perutaan  

Perjantaiset porojen katukiihdytyskisat on jouduttu perumaan Rovaniemen keskustan lumen puutteen vuoksi. Vauhdikas Rovaniemi Reindeer Sprint Race oli tarkoitus kisata keskustan kaduilla 14. kerran perjantaina 11. huhtikuuta. Vuoden Porokokki -kisaan ja yrittäjien oma PoroVIP-tilaisuuteen peruuntuminen ei vaikuta mitenkään.

Rovaniemi järjestää kesällä maastopyöräilytapahtuman  

Rovaniemellä kilpaillaan heinäkuussa maastopyörillä. Kolmipäiväisten SM-kisojen yhteydessä järjestetään myös kaikille lajin harrastajille avoin kilpailu, joka ajetaan osittain yöaikaan. Yötön yö tuo oman mausteensa yleisötapahtumalle.

Rovaniemen kylien yrityksille jaossa jälleen 60 000 euron yrityssetelituet  

Yritysseteleiden haku on käynnissä. Tänä vuonna Rovaniemen kylien kehittämissäätiön tukea on jaossa yhteensä 60 000 euroa.

Joulupukin kelkkatalo vihittiin käyttöön Rovaniemellä  

Joulupukin Pajakylään sijoittuvan Santa’s House of Snowmobiles -näyttelyn avajaisia vietetään tänään 7. helmikuuta 2014, jolloin talon vihkivät käyttöön Joulupukki, BRP Finland Oy:n toimitusjohtaja Jukka Jokinen ja Rovaniemen kaupunginjohtaja Esko Lotvonen. Suurelle yleisölle näyttelyt ovet avautuvat kello 12.

MATCHMAKING: MURMANSK - PIETARI -MOSKOVA 

Rovaniemen Kehitys Oy järjestää yhteistyössä Lapin ELY-keskuksen kanssa koulutuskokonaisuuden, jonka aikana yrityksillä on mahdollisuus perehtyä Murmanskin, Pietarin tai Moskovan tarjoamiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Kohderyhmänä ovat Lapin pk-yritykset. Yritykset saavat päivitettyä tietoa kohdealueen markkinapotentiaalista sekä pääsevät luomaan kontakteja oman toimialansa potentiaalisiin yhteistyökumppaneihin.

Rovaniemen superkesäkuun valmistelut loppusuoralla  

Rovaniemi isännöi ennätysmäärän suuria kokouksia kesäkuussa 2012. Puolentoista viikon aikana kaupunkiin saapuu yli 8000 kokousvierasta, joka tulee olemaan Rovaniemen kaikkien aikojen ennätys. Eläkeliiton liittokokouksen ja kahden ison puoluekokouksen lisäksi hiljattain varmistui, että samaan aikaan myös EU:n Alueiden komitean Luonnonvaravaliokunta tuo seminaarinsa kaupunkiin.

Kansainvälinen muotoilun ja taiteen kesäkoulu tuo designporot Rovaniemen keskustaan 

Kansainvälisen Arctic Circles kesäkoulun osallistujat tarttuvat Rovaniemen keskustan elävöittämiseen ympäristö- ja yhteisötaiteen avulla. Toukokuun viimeisellä viikolla käynnistyvä tapahtuma on osa Rovaniemen World Design Capital -vuotta.
Edellinen 1 2Seuraava
Tapahtumia

Vielä kerran: Muotoiluhuoneen aamukahvit   24.4.2014

Huhtikuun yrittäjien aamukahvit päättävät WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hankkeen aamukahviperinteen. Viimeisten aamukahvien aiheena on teollinen muotoilu liiketoiminnassa. Vieraana on Vuoden teollinen muotoilija Kirsi Svärd.

Verkkokauppakoulutus I Ranualla  25.4.2014

Koulutuksen tavoitteena on saada osallistujat innostumaan kuluttajaverkkokaupasta ja perustamaan oman tai yritysverkoston verkkokaupan. Tavoitteena on myös nostaa yritysten ymmärrystä sähköisten kanavien käytöstä kustannustehokkaina myyntikanavina.

Verkkokauppakoulutus II Ranualla  29.4.2014

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille syvällisempää tietoa verkkokaupan käytännön perustamisesta sen kehittämisestä sekä mahdollisuuksista tehdä lisää kauppaa hyvällä asiakaspalvelulla. Tavoitteena on myös perehtyä verkkokaupan erityiskysymyksiin, kuten etämyyntisäännöksiin (tulli, verot, lainsäädäntö) kotimaan ja ulkomaan kaupassa.