Siirry suoraan sivusisältöön
Uutisia

RolloWappu kutsuu jälleen perheet Angry Birds Activity Parkiin  

Rovaniemellä jo perinteeksi muodostunut koko perheen päihteetön RolloWappu -tapahtuma valtaa Angry Birds Activity Parkin vappupäivänä 1.5.2015 kello 11–18. Tarjolla on edellisvuosien huippusuosikkeja ilmaisesta karusellista lasten karaokeen.

Kesäduuni -kampanja laajenee Rovaniemeltä myös Espooseen 

Rovaniemellä kehitetty toimiva malli nuorten työllistämiseksi laajenee nyt myös pääkaupunkiseudulle, Espooseen. Kesäduuni-kampanjan tavoitteena on saada perheet, yritykset tai yhdistykset palkkaamaan nuoria edes muutamaksi päiväksi kesätöihin. Rovaniemeläinen Sijaishaltija Oy toimii nuorten työnantajana ja myy nuorten työpanoksen eteenpäin. Tämä tarkoittaa sitä, että perheet voivat tilata kotiapua helposti ilman työnantajamaksujen hoitamista. Samoin yritykset voivat ottaa nuoren vaikka yhdeksi viikoksi töihin.

Rovaniemen Kehitys Oy:ssä otetaan käyttöön uusi toimintamalli  

Elinkeinojen kehittämisyhtiö Rovaniemen Kehitys Oy muuttaa nykyistä toimintamalliaan vastatakseen toimintaympäristössä tapahtuneisiin muutoksiin sekä saavuttaakseen asetetut kustannussäästötavoitteet. Yhtiön rooli on jatkossa olla aktiivinen asiantuntija- ja asiakaspalveluorganisaatio, joka on entistä helpommin yrittäjien tavoitettavissa.

Kampanja käynnissä: Palkkaa nuori - pelastetaan Suomi 

Elinkeinoelämän keskusliitto EK Lapin kauppakamari Tervetuloa EK:n ja Lapin kauppakamarin järjestämään yhteisseminaariin. Mitkä ovat polttavia teemoja Suomen talouden ja yrittäjyyden kannalta ja kuinka niitä ratkaistaan? Kuinka saamme turvattua Suomen tulevaisuutta myös parantamalla nuorten työllisyyttä? Työ on nuorelle paras startti elämään. Suomi nousee vain työllä. Näistä teemoista keskustellaan Rovaniemellä

Ranuan eläinpuisto on Vuoden kotimainen matkakohde 2014 

Matkailutoimittajien Kilta ry on valinnut Vuoden kotimaiseksi matkakohteeksi. Palkinto julkistettiin torstaina 15. tammikuuta Matka 2015 –messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Ounasvaara saa Rollo MTB –reitin jo ensi kevään maastopyöräilykaudelle  

Ensi keväänä Rovaniemellä päästään maastopyöräilemään merkityllä reitillä. Ounasvaaralle sijoittuva Rollo MTB -reitti on noin 22 kilometrin pituinen ja tasoltaan vaativa. Korkeuseroja Ounasvaaran maastossa on reilut 300 metriä. Reitti on käytössä lumettomaan aikaan.

Syysmarkkinat päättävät markkinavuoden - Kauppatorin kehittäminen jatkuu yhdessä yrittäjien kanssa 

Perinteiset syysmarkkinat jatkuvat Rovaniemellä torstaihin 18.9. saakka päättäen markkinavuoden Kauppatorilla. Rovaniemen Kehitys Oy järjestää seuraavan kerran Kauppatorilla Kevätmarkkinat maaliskuussa sekä kesämarkkinat juhannuksen jälkeisellä viikolla. Jatkossa Kauppatoria tullaan kehittämään yhdessä toriyrittäjien kanssa entistä toimivammaksi ja elinvoimaisemmaksi kauppa- ja kohtaamispaikaksi.

Rovaniemen superkesäkuun valmistelut loppusuoralla  

Rovaniemi isännöi ennätysmäärän suuria kokouksia kesäkuussa 2012. Puolentoista viikon aikana kaupunkiin saapuu yli 8000 kokousvierasta, joka tulee olemaan Rovaniemen kaikkien aikojen ennätys. Eläkeliiton liittokokouksen ja kahden ison puoluekokouksen lisäksi hiljattain varmistui, että samaan aikaan myös EU:n Alueiden komitean Luonnonvaravaliokunta tuo seminaarinsa kaupunkiin.

Kansainvälinen muotoilun ja taiteen kesäkoulu tuo designporot Rovaniemen keskustaan 

Kansainvälisen Arctic Circles kesäkoulun osallistujat tarttuvat Rovaniemen keskustan elävöittämiseen ympäristö- ja yhteisötaiteen avulla. Toukokuun viimeisellä viikolla käynnistyvä tapahtuma on osa Rovaniemen World Design Capital -vuotta.

RIKASTAMOSTA TEHOVALMENNUSTA RANUAN YRITTÄJILLE 

Ranualla on tarjolla kesä-elokuussa 2012 valmennusta yrityksille, jotka tarvitsevat apua tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. Nopeatempoinen valmennus starttaa kesäkuun alussa ja kestää kolme kuukautta.
Edellinen 1 2Seuraava
Tapahtumia

Rovaniemen kesämarkkinat Kauppatorilla  23.6.2015–24.6.2015, 25.6.2015

Rovaniemen perinteiset Kesämarkkinat kutsuvat taas Kauppatorin tunnelmaan. Tämän kesän markkinat käydään Rovaniemen Kauppatorilla tiistaista torstaihin 23.-25. kesäkuuta 2015. Kauppaa käydään tiistaina ja keskiviikkona kello 9-18, mutta torstaina aukioloaika on tunnin lyhyempi eli markkinakojut sulkeutuvat kello 17.

KAUPUNGINJOHTAJAN AAMUKAHVIT  4.6.2015

Yrittäjien ja kaupunginjohtaja Esko Lotvosen tapaamiset jatkuvat. Kesäkuun tapaamisen aiheena on erityisesti logistiikka.

Koko perheen Rollo Vappu  1.5.2015

Rovaniemeläiset yrittäjät järjestävät perheille jo kolmannen kerran maksuttoman vappupiknikin Angry Birds-puistoon. Perjantaina 1.5.2015 luvassa on karuselli, hattaroita, vanhoja autoja ja lasten karaokekisaa. Tapahtuman päävastuullisena järjestäjänä toimii Rovaniemen yrittäjät ry ja järjestelyissä ovat mukana myös Rovaniemen kaupunki, Rovaniemen Kehitys Oy, Rovaniemen yrittäjänaiset ry, Rovaniemen nuorkauppakamari ja FC Santa Claus Juniorit.

KAUPUNGINJOHTAJAN AAMUKAHVIT   20.5.2015

Yrittäjien ja kaupunginjohtaja Esko Lotvosen tapaamiset jatkuvat. Toukokuun tapaamisen aiheena on erityisesti hyvinvointialan yrittäjyys sekä muut kevään ajankohtaiset asiat.