Siirry suoraan sivusisältöön
Uutisia

Hankintapalveluiden ja yrittäjien ajankohtaisilta veti yli 30 osallistujaa 

Rovaniemeläiset yrittäjät kaipaavat lisätietoa kaupungin hankintaprosessista sekä uudesta sähköisestä hankinta-järjestelmästä Cloudiasta, jonka kautta kaupungin hankintaprosessi tullaan jatkossa hoitamaan. Tätä käsitystä vahvisti Rovaniemen Kehitys Oy:n vetämä ajankohtaisilta, johon saapui keskiviikkoiltana 17. syyskuuta yli 30 eri alojen yrittäjää liikennöitsijöistä sote-alan ja rakennusalojen yrityksiin.

Syysmarkkinat päättävät markkinavuoden - Kauppatorin kehittäminen jatkuu yhdessä yrittäjien kanssa 

Perinteiset syysmarkkinat jatkuvat Rovaniemellä torstaihin 18.9. saakka päättäen markkinavuoden Kauppatorilla. Rovaniemen Kehitys Oy järjestää seuraavan kerran Kauppatorilla Kevätmarkkinat maaliskuussa sekä kesämarkkinat juhannuksen jälkeisellä viikolla. Jatkossa Kauppatoria tullaan kehittämään yhdessä toriyrittäjien kanssa entistä toimivammaksi ja elinvoimaisemmaksi kauppa- ja kohtaamispaikaksi.

SantaPark ja Lappset rakentavat joulupukin teemapuiston Kiinaan 

Rovaniemeläisyritykset SantaPark Oy ja Lappset Group Oy vievät yhteistyössä joulun elämysosaamista Kiinaan. Yritykset solmivat 14. syyskuuta 2014 Chengdussa strategisen yhteistyösopimuksen suuren kiinalaisen monialakonsernin Zhixin Groupin omistuksessa olevan Chengdu Floraland Tourism Investment Co. Ltd:n kanssa.

Tartu tilaisuuteen! Yrittäjille tarjolla maksuttomia koulutuksia Rovaniemellä 

Rovaniemen Kehitys Oy ja Lapin ELY-keskus järjestävät lokakuussa kolme koulutustilaisuutta, jotka käsittelevät myyntiä, palvelujen tuotteistamista sekä sosiaalisen median ja verkkokaupan kehittämistä. Tilaisuudet ovat yrittäjille maksuttomia, mutta edellyttävät ennakkoilmoittautumisen.

Kalastajien ja kalanjalostajien tapaaminen Rovaniemellä  

Rovaniemen Kehitys Oy ja Lappi luo -työryhmä järjestävät perjantaina 12. syyskuuta kello 10 keskustelutilaisuu-den, jossa kartoitetaan Rovaniemen kaupungin alueen pakaste-, toimitila- ja muita tarpeita.

Hankintapalveluiden ja yrittäjien ajankohtaisilta  

Yrittäjä, oletko jo kuullut Cloudiasta? Helpottaako tämä uusi sähköinen hankintajärjestelmä kilpailutuksiin osallistumista? Miten järjestelmään voi kirjautua? Syksyn ajankohtaisista hankinta-asioista keskustellaan keskiviikkona 17. syyskuuta kello 16 alkaen Ounasvaaran Pirteillä.

Osalllistujat arvioivat WDC 2012 Helsinki-Rovaniemi -tapahtumakirjon: Viiden tähden hanke! 

Onnistuneesti loppuun viedyn WDC 2012 Helsinki-Rovaniemi -hankkeen aikana Rovaniemellä ja maailmalla toteutettiin runsaasti erilaisia arktisen muotoilun tilaisuuksia, näyttelyitä, pop up-putiikkeja, koulutuksia ja työpajoja. Peräti 98 prosenttia hankkeen toimenpiteistä on saanut osallistujilta erinomaiset, kiitettävät tai hyvät arviot.

Pöykkölän Sadonkorjuumarkkinoilla aitoa maalaistunnelmaa 

Rovaniemi-viikkoa vietetään nyt jo 34. kerran. Sadonkorjuumarkkinat on yksi tapahtumaviikon yleisösuosikeista. Pöykkölän perinteikkäässä miljöössä viihtyy monituhatpäinen yleisö vuosi toisensa jälkeen.

Rovaniemen hubiin on muuttanut jo parikymmentä yrittäjää  

Rovaniemen ydinkeskustaan on avattu yrittäjäyhteisö. Työnimellä ”RoiHub” käynnistetty yhteisöllinen tila tarjoaa konttorin jo parillekymmenelle eri alojen yritykselle. Mukana on yrittäjiä liikkeenjohdon konsulteista teollisiin muotoilijoihin ja ohjelmistosuunnittelijoihin.

Joulupukin kelkkatalo saa kokoustuotteen ja kolme uutta kieliversiota 

Joulupukin Pajakylässä sijaitsevaan Santa’s House of Snowmobiles -näyttelyyn voi nyt tutustua myös kiinaksi, saksaksi ja ranskaksi. Moottorikelkkanäyttelyn tekstit on nyt luettavissa seitsemällä eri kielellä.
Edellinen 1 2Seuraava
Tapahtumia

Laatua ja tuottavuutta Lapin työelämään! Yrittäjien aamukahvit Rovaniemi-Ranuan seudun yrittäjille   30.9.2014

Lapin ELY-keskus järjestää Rovaniemi-Ranuan seudun yrittäjille aamukahvitilaisuuden, jossa yrittäjät kutsutaan työelämän kehittämisen sekä laadun ja tuottavuuden asioiden äärelle. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Tule mukaan saamaan kannustusta ja keinoja menestymiseen ja työhyvinvoinnin vahvistamiseen sekä kuulemaan alueen yrittäjien kuulumisia!

Arctic Design Week 2015  16.2.2015–22.2.2015

Arctic Design Week on maailman pohjoisin muotoiluviikko, joka järjestetään Rovaniemellä jo seitsemännen kerran viikolla 8. Tällä kertaa teemalla Transparency – Läpinäkyvvyys vietettävä muotoiluviikko avataan kaikelle kansalle 16. helmikuuta. Tapahtumaviikko saa vilkkaan tapahtumakeskuksen Arktikumin ja Tiedekeskus Pilkkeen alueelle.

Infotilaisuus yrittäjille: Sosiaalinen media myynnin generaattorina - näin teet myyntityötä sosiaalisessa mediassa   13.10.2014

Rovaniemen Kehitys Oy ja Lapin ELY-keskus järjestävät maanantaina 13. lokakuuta infotilaisuuden, jossa käydään läpi myynnin kehittämistä sosiaalisen median avulla. Mitä täytyy ottaa huomioon missäkin välineessä. Kuinka eri sosiaalisen median alustat sopivat yritystoimintaan? Kuinka tehdään mainos Facebookiin ja mitä mainostaminen maksaa? Millainen on tehokas mainos? Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista 6.10.2014 mennessä.

VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN - Koulutuspäivä yrittäjille  6.10.2014

Rovaniemen Kehitys Oy ja Lapin ELY-keskus järjestävät maanantaina 6. lokakuuta koulutuksen, jonka tavoitteena on saada osallistujat innostumaan kuluttajaverkkokaupasta ja perustamaan oman tai yritysverkoston verkkokaupan. Tavoitteena on myös nostetaan yritysten ymmärrystä sähköisten kanavien käytöstä kustannustehokkaina myyntikanavina. Koulutus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista 26.9.2014 mennessä.

Tuotteistusvalmennusta sosiaali- ja hyvinvointialan yrityksille  16.10.2014

Rovaniemen Kehitys Oy ja Lapin ELY-keskus järjestävät torstaina 16. lokakuuta tuotteistusvalmennusta sosiaali- ja hyvinvointialan yrityksille Santasportilla, jossa käydään läpi palveluiden ja osaamisen paketointia sekä saadaan vinkkejä muun muassa tuote-esitteen laatimiseen. Ilmoittautumiset 9.10.2014 mennessä.

Kauppatorin kehittämisaamukaffet   19.9.2014

Kauppatoria tullaan jatkossa yhdessä toriyrittäjien kanssa entistä toimivammaksi ja elinvoimaisemmaksi kauppa- ja kohtaamispaikaksi. Rovaniemen Kehitys Oy kutsuu nyt kaikki Kauppatorilta vuosipaikan lunastaneet toriyrittäjät kehittämään toria perjantaiaamuna 19. syyskuuta kello 8.15–10.00. Torikeitaalla keskustellaan aamukahvin kera kuluneesta kesästä ja yrittäjien tulevaisuuden ideoista.