Siirry suoraan sivusisältöön

Uusia yrittäjiä, kehittyviä yrityksiä, mielenkiintoisia liikeideoita

Rovaniemen Kehitys Oy antaa lisäpotkua yrityksille ja koko seudun elinkeinoelämään.

Näillä sivuilla kerromme Rovaniemen ja Ranuan yrityskentän kuulumisista ympäri vuoden.

  
 
Tutustu yrittäjään - yrittäjäpersoonallisuuksia ja kiinnostavia yrityksiä
 
Terhi vaaka pieni.jpg

Psykoterapeutti Terhi Teräs-Hukka tuo eroseminaarin Rovaniemelle

- Parisuhteen päättyminen on yksi elämän suurimpia kriisejä. Ero nostaa pintaan voimakkaita tunteita kuten vihaa, syyllisyyttä, hylätyksi tulemisen tunnetta, pettymystä, häpeää ja surua. Työstämällä eronsa ajallaan pääsee eteenpäin elämässä eikä kanna vanhoja taakkoja uusiin ihmissuhteisiin.

Lue koko juttu

LUE LISÄÄ YRITYSJUTTUJA

Uutisia

Syysmarkkinat päättävät markkinavuoden - Kauppatorin kehittäminen jatkuu yhdessä yrittäjien kanssa

torimyyjä.jpg 16.9.2014
Perinteiset syysmarkkinat jatkuvat Rovaniemellä torstaihin 18.9. saakka päättäen markkinavuoden Kauppatorilla. Rovaniemen Kehitys Oy järjestää seuraavan kerran Kauppatorilla Kevätmarkkinat maaliskuussa sekä kesämarkkinat juhannuksen jälkeisellä viikolla. Jatkossa Kauppatoria tullaan kehittämään yhdessä toriyrittäjien kanssa entistä toimivammaksi ja elinvoimaisemmaksi kauppa- ja kohtaamispaikaksi.

SantaPark ja Lappset rakentavat joulupukin teemapuiston Kiinaan

Together_RoiKehitys_SantaPark_Lappset_Pureland 20140914 (3).jpg 15.9.2014
Rovaniemeläisyritykset SantaPark Oy ja Lappset Group Oy vievät yhteistyössä joulun elämysosaamista Kiinaan. Yritykset solmivat 14. syyskuuta 2014 Chengdussa strategisen yhteistyösopimuksen suuren kiinalaisen monialakonsernin Zhixin Groupin omistuksessa olevan Chengdu Floraland Tourism Investment Co. Ltd:n kanssa.

Tartu tilaisuuteen! Yrittäjille tarjolla maksuttomia koulutuksia Rovaniemellä

palvelumuotoilu työpaja.jpg 11.9.2014
Rovaniemen Kehitys Oy ja Lapin ELY-keskus järjestävät lokakuussa kolme koulutustilaisuutta, jotka käsittelevät myyntiä, palvelujen tuotteistamista sekä sosiaalisen median ja verkkokaupan kehittämistä. Tilaisuudet ovat yrittäjille maksuttomia, mutta edellyttävät ennakkoilmoittautumisen.

Kalastajien ja kalanjalostajien tapaaminen Rovaniemellä

Nuotan kuljetus.jpg 10.9.2014
Rovaniemen Kehitys Oy ja Lappi luo -työryhmä järjestävät perjantaina 12. syyskuuta kello 10 keskustelutilaisuu-den, jossa kartoitetaan Rovaniemen kaupungin alueen pakaste-, toimitila- ja muita tarpeita.

Tapahtumia
Työpaja: tiede-, taide- ja yrityspuiston suunnittelu
28.8.2014, 18.9.2014
Millaisia tarpeita tiede-, taide- ja yrityspuistolle on Rovaniemellä? Osallistumalla työpajaan voit vaikuttaa selvitykseen, jonka tavoitteena on koota yhteen Rovaniemen eri sidosryhmien tarpeita ja toiveita.

Tapahtumapaikka: Hotel Santa Claus,
Mikä on sähköinen hankintajärjestelmä Cloudia? Infotilaisuus yrittäjille
17.9.2014
Rovaniemen kaupunki siirtyy käyttämään vaiheittain sähköistä hankintajärjestelmä Cloudiaa. Tule keskustelemaan ja tutustumaan uuteen sähköiseen kilpailuttamiseen ja hankintaprosessin hallintaan suunniteltuu työkaluun.

Tapahtumapaikka: Ounasvaaran Pirtit, Thulia-ravintola,
Laatua ja tuottavuutta Lapin työelämään! Yrittäjien aamukahvit Rovaniemi-Ranuan seudun yrittäjille
30.9.2014
Lapin ELY-keskus järjestää Rovaniemi-Ranuan seudun yrittäjille aamukahvitilaisuuden, jossa yrittäjät kutsutaan työelämän kehittämisen sekä laadun ja tuottavuuden asioiden äärelle. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Tule mukaan saamaan kannustusta ja keinoja menestymiseen ja työhyvinvoinnin vahvistamiseen sekä kuulemaan alueen yrittäjien kuulumisia!

Tapahtumapaikka: Rovaniemi: Lapin ELY-keskuksen kokoustila Erottaja, Hallituskatu 3B, 1. krs sekä Ranua: Infopoliksen videoneuvottelutila, Pappilantie 9, 2. krs,
Edellinen 1 2 3Seuraava

tapahtumat_ROI.jpg        
 tapahtumat_Ranua.jpg