Siirry suoraan sivusisältöön

Uusia yrittäjiä, kehittyviä yrityksiä, mielenkiintoisia liikeideoita

Rovaniemen Kehitys Oy antaa lisäpotkua yrityksille ja koko seudun elinkeinoelämään.

Näillä sivuilla kerromme Rovaniemen ja Ranuan yrityskentän kuulumisista ympäri vuoden.

  
 
Tutustu yrittäjään - yrittäjäpersoonallisuuksia ja kiinnostavia yrityksiä
 

juha-ja-seija-vaaka_pieni.png

 

Koko kehon lepopaikka on avattu

WellnessLounge Oy:n Seija Koskelan ja Juha Lehmosen pitkäaikainen unelma omasta, stressinhallintaan keskittyneestä yrityksestä kasvoi lopulta kutsumukseksi ja liikeideaksi.

Lue koko juttu

LUE LISÄÄ YRITYSJUTTUJA


Uutisia

Teollisuuskylän yhteinen siivouspäivä 12.5. klo 16-20

Roskat_ja_oljy_SA_res_kopio.jpg 30.4.2015
Pidä Lappi Siistinä ry yhdessä BRP Finland Oy:n kanssa järjestävät Teollisuuskylän yhteisen siivouspäivän tiistaina 12.5. klo 16-20. Siivottavana on Isoaavantien, nelostien, Oijustien ja junaradan väliin jäävä alue.

RolloWappu kutsuu jälleen perheet Angry Birds Activity Parkiin

kuva Rollo Vappu.jpg 21.4.2015
Rovaniemellä jo perinteeksi muodostunut koko perheen päihteetön RolloWappu -tapahtuma valtaa Angry Birds Activity Parkin vappupäivänä 1.5.2015 kello 11–18. Tarjolla on edellisvuosien huippusuosikkeja ilmaisesta karusellista lasten karaokeen.

Kesäduuni -kampanja laajenee Rovaniemeltä myös Espooseen

xkesaduuni_logo.jpg.pagespeed.ic.EuUQS4hPkN.jpg 20.4.2015
Rovaniemellä kehitetty toimiva malli nuorten työllistämiseksi laajenee nyt myös pääkaupunkiseudulle, Espooseen. Kesäduuni-kampanjan tavoitteena on saada perheet, yritykset tai yhdistykset palkkaamaan nuoria edes muutamaksi päiväksi kesätöihin. Rovaniemeläinen Sijaishaltija Oy toimii nuorten työnantajana ja myy nuorten työpanoksen eteenpäin. Tämä tarkoittaa sitä, että perheet voivat tilata kotiapua helposti ilman työnantajamaksujen hoitamista. Samoin yritykset voivat ottaa nuoren vaikka yhdeksi viikoksi töihin.

Rovaniemen Kehitys Oy:ssä otetaan käyttöön uusi toimintamalli

15.4.2015
Elinkeinojen kehittämisyhtiö Rovaniemen Kehitys Oy muuttaa nykyistä toimintamalliaan vastatakseen toimintaympäristössä tapahtuneisiin muutoksiin sekä saavuttaakseen asetetut kustannussäästötavoitteet. Yhtiön rooli on jatkossa olla aktiivinen asiantuntija- ja asiakaspalveluorganisaatio, joka on entistä helpommin yrittäjien tavoitettavissa.

Tapahtumia
Rovaniemen kesämarkkinat Kauppatorilla
23.6.2015–24.6.2015, 25.6.2015
Rovaniemen perinteiset Kesämarkkinat kutsuvat taas Kauppatorin tunnelmaan. Tämän kesän markkinat käydään Rovaniemen Kauppatorilla tiistaista torstaihin 23.-25. kesäkuuta 2015. Kauppaa käydään tiistaina ja keskiviikkona kello 9-18, mutta torstaina aukioloaika on tunnin lyhyempi eli markkinakojut sulkeutuvat kello 17.

Tapahtumapaikka: Kauppatori,
KAUPUNGINJOHTAJAN AAMUKAHVIT
4.6.2015
Yrittäjien ja kaupunginjohtaja Esko Lotvosen tapaamiset jatkuvat. Kesäkuun tapaamisen aiheena on erityisesti logistiikka.

Tapahtumapaikka: Cafe Bar 21,
KAUPUNGINJOHTAJAN AAMUKAHVIT
20.5.2015
Yrittäjien ja kaupunginjohtaja Esko Lotvosen tapaamiset jatkuvat. Toukokuun tapaamisen aiheena on erityisesti hyvinvointialan yrittäjyys sekä muut kevään ajankohtaiset asiat.

Tapahtumapaikka: ,