Siirry suoraan sivusisältöön

Uusia yrittäjiä, kehittyviä yrityksiä, mielenkiintoisia liikeideoita

Rovaniemen Kehitys Oy antaa lisäpotkua yrityksille ja koko seudun elinkeinoelämään.

Näillä sivuilla kerromme Rovaniemen ja Ranuan yrityskentän kuulumisista ympäri vuoden.

  
 
Tutustu yrittäjään - yrittäjäpersoonallisuuksia ja kiinnostavia yrityksiä
 
Autopurkamo_Jani Engelberg_web.jpg

Napapiirin autopurkamo ja -huolto tuo luovia ideoita autoalalle

Rovaniemen Teollisuuskylässä on aloittanut toimintansa maamme tiettävästi ainoa autopurkamo, jossa uusia ja käytettyjä osia asennetaan myös paikalleen.

Lue koko juttu

LUE LISÄÄ YRITYSJUTTUJA


Uutisia

Fläsh toteuttaa poromiehen unelman

Fläsh_pissis ja poromies.jpg 10.11.2014
Marraskuisen Fläshin juontajiksi on valittu kaksi nuorta lappilaisneitoa, jotka hyppäävät pelotta elämänsä ensimmäiselle juontokeikalle yhdessä Suomen ykköspuhujien kanssa. Juontajapari uskaltaa unelmoida suuresti ja laittaa itsensä likoon. Lavapersoonat pissis-Taija ja poromies-Saija ovat valmiina henkiseen benji-hyppyynsä.

Historic-harrastajien kisavuosi starttaa Arctic Lapland Rallyn juhlarallissa

Sakari Kuikka_vm 1971 Volvo 142S.jpg 5.11.2014
Rovaniemellä ajetaan 22.–24. tammikuuta Arctic Lapland Rallyn 50-vuotiskilpailu. Juhlavuoden kunniaksi yleisölle on tarjolla lajiherkkua, kun uuden sukupolven ralliajokkien ohella Rovaniemen talvisissa maisemissa kaasuttelevat myös historic-luokkien perinteikkäät kilpa-autot. Samalla käynnistyy Historic Rally Club Finlandin kisavuosi 2015.

Espoon ICT 2014 innovaatioturnaus: Starttipaja avitti 17-vuotiaan Joonas Vanhatapion Microsoft-haasteen voittoon

JoonasVanhatapiotayt_Web.jpg 4.11.2014
ICT 2014 innovaatioturnaus on uudenlainen ideakilpailu, jossa FiComin jäsenyritykset haastavat ICT-kehittäjät ja -käyttäjät mukaan luomaan tulevaisuuden sovelluksia. Turnauksen Microsoft-haasteen voitokkaassa tiimissä oli mukana koko kisan kuopus, Lapin ammattiopiston opiskelija Joonas Vanhatapio.

Rovaniemi esittäytyi yli 25:lle matkatoimistolle Murmanskissa

Voittajat.jpg 31.10.2014
Vaikka Venäjä kärsii talouslamasta, kiinnostaa Rovaniemi yhä matkakohteena itänaapurissa. Tähän saatiin vahvistusta Murmanskissa, jossa Joulupukin kotikaupunki esitteli uusimmat matkailuideansa yli 25:lle paikalliselle matkatoimistolle. Rovaniemi-tapahtumat olivat osa Murmanskin Suomalaisen elokuvan viikkoa, joka jatkuu 2.11. saakka.

Tapahtumia
Koko perheen joulurieha Napapiirillä
29.11.2014
Koko perheen yhteinen pikkujoulutapahtuma järjestetään lauantaina 29.11. Napapiirillä Joulupukin kelkkatalon pihapiirissä. Maksuttoman talvitapahtuman moottorikelkka-ajeluineen ja tandemhiihtoineen tarjoavat Santa’s House of Snowmobiles ja Kansallinen Lastenliitto–Lapin piirijärjestö ry yhdessä Napapiirin yrittäjien ja muiden sponsoreiden kanssa. ”Joulumuistamisen sijaan haluamme tarjota perheille jouluiloa ja yhteistä puuhaa Napapiirillä", riehan järjestäjät kertovat.

Tapahtumapaikka: Joulupukin Kelkkatalo ,
Barentskeskuksen Road Show Rovaniemellä
24.11.2014
Barentskeskus tuo Road Shown Rovaniemelle, jossa esitellään Barentsin alueen avoinna olevat projektit sekä kerrotaan miten Barentskeskus ja sen yhteistyökumppanit voivat olla yrittäjien apuna. Erityisesti keskitytään tarjouspyyntöihin vastaamiseen, tarjouspyyntöportaaleihin rekisteröitymiseen sekä tarjouksen tekemiseen.

Tapahtumapaikka: Tiroli-sali,
Fläsh 2.0.
28.11.2014
Santasportille syntyvän Fläsh-areenan odotetuin puhujavieras on freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo, jonka elämän aivovamma mullisti nelisen vuotta sitten. Hänen sisukas taistelunsa sairasvuoteelta takaisin jaloilleen on inspiroinut kaikenikäisiä suomalaisia.

Tapahtumapaikka: Santasport, Lapin urheiluopisto ,
Edellinen 1 2Seuraava