Siirry suoraan sivusisältöön

Uusia yrittäjiä, kehittyviä yrityksiä, mielenkiintoisia liikeideoita

Rovaniemen Kehitys Oy antaa lisäpotkua yrityksille ja koko seudun elinkeinoelämään.

Näillä sivuilla kerromme Rovaniemen ja Ranuan yrityskentän kuulumisista ympäri vuoden.

  
 
Tutustu yrittäjään - yrittäjäpersoonallisuuksia ja kiinnostavia yrityksiä
 
Poseidon-1_.jpg

Sotilas vaihtoi alaa

Rovakadulla avattu Poseidon tuonut takaisin kaupungin ravintolavalikoimiin Välimeren maut. Ravintolan yrittäjä on turkkilainen ja keittiössä häärivä pääkokki kreikkalainen, mutta paikan virallisena kummisetänä toimii rovaniemeläislähtöinen Pekka Pitkänen.

Lue koko juttu

LUE LISÄÄ YRITYSJUTTUJA

Uutisia

Koko perheen Rollo Vappu syntyy jälleen yrityselämän talkoovoimin

Jenni-Jaakkola_ kuva Lauri Laukkanen.jpg 23.4.2014
Rovaniemen yrittäjät ja Rovaniemen kaupunki järjestävät perheille 1.5. maksuttoman vappupiknikin Angry Birds-puistoon. Iloisen tapahtuman tähtivieraana esiintyy KidSing -laulukilpailun voittaja Jenni Jaakkola.

Sanna Riekki-Poikelalle Body Fitnessin SM-hopeaa

Sanna Riekki-Poikela.jpg 15.4.2014
Rovaniemeläinen Sanna Riekki-Poikela on voittanut SM-hopeaa Body Fitness-kisoissa. Helsingin Kulttuuritalolla viikonloppuna järjestetyssä Fitnesstukku Fitness Classic -kilpailussa rovaniemeläinen sijoittui toiseksi Body Fitness Masters 45-vuotiaiden sarjassa.

Vuoden Porokokki 2014 -kisan voitto vihdoin helsinkiläisen ravintola Savoyn kisaparille

Voittoannos.jpg 14.4.2014
Vuoden Porokokki -kisan voittajina palkittiin Rovaniemellä helsinkiläiset Teppo Säkkinen ja Matti Vesikkala. Ravintola Savoyn keittäjät onnistuivat kolmannessa peräkkäisessä Vuoden Porokokki -kisassaan kirkastamaan aiemmat hopeasijansa. Kaksikko päihitti kilpakumppaninsa muun muassa timjamissa paistetulla poron sisäfileellä.

Vuoden Porokokki 2014 kruunataan Porogaalassa lauantai-iltana

Merja Pakola_Aarne Pekkala_Jaana Laaksonen.jpg 7.4.2014
Vuoden Porokokki -kisan tunnelmista pääsee nautiskelemaan lauantai-iltana, kun Porogaala palkintoseremonioineen ja gaalaillallisineen katetaan CityHotellin ravintola Monterosaan. Myös kaikilla rovaniemeläisillä on mahdollisuus osallistua ohjelmalliseen iltaan.

Tapahtumia
Vielä kerran: Muotoiluhuoneen aamukahvit
24.4.2014
Huhtikuun yrittäjien aamukahvit päättävät WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hankkeen aamukahviperinteen. Viimeisten aamukahvien aiheena on teollinen muotoilu liiketoiminnassa. Vieraana on Vuoden teollinen muotoilija Kirsi Svärd.

Tapahtumapaikka: Rovaniemen Muotoiluhuone,
Verkkokauppakoulutus I Ranualla
25.4.2014
Koulutuksen tavoitteena on saada osallistujat innostumaan kuluttajaverkkokaupasta ja perustamaan oman tai yritysverkoston verkkokaupan. Tavoitteena on myös nostaa yritysten ymmärrystä sähköisten kanavien käytöstä kustannustehokkaina myyntikanavina.

Tapahtumapaikka: Hotelli Ilveslinna, Ranua,
ÄLÄ MYY - ANNA OSTAA!
29.4.2014
Myynnillisen ajattelun jäsentämistä Timo Suokon tahdissa on luvassa Rovaniemen Muotoiluhuoneella tiistaina 29. huhtikuuta, kun WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hanke tarjoaa luovan alan yrityksille myyntikoulutuksen.

Tapahtumapaikka: Rovaniemen Muotoiluhuone,
Edellinen 1 2Seuraava

tapahtumat_ROI.jpg        
 tapahtumat_Ranua.jpg