Siirry suoraan sivusisältöön

Uusia yrittäjiä, kehittyviä yrityksiä, mielenkiintoisia liikeideoita

Rovaniemen Kehitys Oy antaa lisäpotkua yrityksille ja koko seudun elinkeinoelämään.

Näillä sivuilla kerromme Rovaniemen ja Ranuan yrityskentän kuulumisista ympäri vuoden.

 
Tutustu yrittäjään - yrittäjäpersoonallisuuksia ja kiinnostavia yrityksiä

tallikuva_2_web.png

 

Yhden miehen fillaripaja purkaa pyöräilysesongin ruuhkia Rovaniemellä

Lapissa pyöräilykautta ollaan vasta polkaisemassa käyntiin. Talviteloilta esille nostetut kulkupelit ovat viime viikkoina ruuhkauttaneet pohjoisen pyörähuollot. Rovaniemellä tilanteeseen tuo helpotusta uusi, yhden miehen fillaripaja, joka on juuri avannut tallinsa ovet Koskikadulla.

Lue koko juttu

LUE LISÄÄ YRITYSJUTTUJA

Uutisia

NORJAN MARKKINAT – Mitä Norja tarjoaa?

jkoJpwxB_400x400.jpeg 19.5.2015
Rovaniemen Kehitys Oy järjestää tiistaina 26.5. 2015 klo 10-12 info- ja keskustelutilaisuuden aiheesta Norjan markkinoiden mahdollisuudet. Tilaisuudessa Finpron Norjan vientitoimiston johtaja Antti Mäkikyrö Oslosta kertoo tuoreimmat kuulumiset siitä, mitä Norjan markkinat voisivat tarjota pk- yrityksille.

Esko Määttä Rovaniemen Kehityksen hallituksen johtoon

RK-pystylogo_valk.gif 8.5.2015
Rovaniemen Kehitys Oy:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Esko Määttä, varapuheenjohtajaksi Susanna Rantala ja jäseniksi Sirpa Rytilahti (uusi), Esa Auer, Jaakko Heiskari sekä Jari Kelahaara Ranuan edustajana.

Kesäduuni -kampanja laajenee Rovaniemeltä myös Espooseen

xkesaduuni_logo.jpg.pagespeed.ic.EuUQS4hPkN.jpg 20.4.2015
Rovaniemellä kehitetty toimiva malli nuorten työllistämiseksi laajenee nyt myös pääkaupunkiseudulle, Espooseen. Kesäduuni-kampanjan tavoitteena on saada perheet, yritykset tai yhdistykset palkkaamaan nuoria edes muutamaksi päiväksi kesätöihin. Rovaniemeläinen Sijaishaltija Oy toimii nuorten työnantajana ja myy nuorten työpanoksen eteenpäin. Tämä tarkoittaa sitä, että perheet voivat tilata kotiapua helposti ilman työnantajamaksujen hoitamista. Samoin yritykset voivat ottaa nuoren vaikka yhdeksi viikoksi töihin.

Kampanja käynnissä: Palkkaa nuori - pelastetaan Suomi

Nuorille-toita_banner.jpg 1.4.2015
Elinkeinoelämän keskusliitto EK Lapin kauppakamari Tervetuloa EK:n ja Lapin kauppakamarin järjestämään yhteisseminaariin. Mitkä ovat polttavia teemoja Suomen talouden ja yrittäjyyden kannalta ja kuinka niitä ratkaistaan? Kuinka saamme turvattua Suomen tulevaisuutta myös parantamalla nuorten työllisyyttä? Työ on nuorelle paras startti elämään. Suomi nousee vain työllä. Näistä teemoista keskustellaan Rovaniemellä

Tapahtumia
Leidit laineilla
9.6.2015
Rovaniemen Kehitys Oy kutsuu sinut yrittäjänainen viettämään yhteistä verkostoitumisiltaa m/s Kemijoen Helmen jokiristeilylle. Herkullisen ruoan ja kauniiden maisemien ohella verkostoidutaan rennolla otteella.

Tapahtumapaikka: Kemijoen Helmi,
Rovaniemen kesämarkkinat Kauppatorilla
23.6.2015–24.6.2015, 25.6.2015
Rovaniemen perinteiset Kesämarkkinat kutsuvat taas Kauppatorin tunnelmaan. Tämän kesän markkinat käydään Rovaniemen Kauppatorilla tiistaista torstaihin 23.-25. kesäkuuta 2015. Kauppaa käydään tiistaina ja keskiviikkona kello 9-18, mutta torstaina aukioloaika on tunnin lyhyempi eli markkinakojut sulkeutuvat kello 17.

Tapahtumapaikka: Kauppatori,
KAUPUNGINJOHTAJAN AAMUKAHVIT
4.6.2015
Yrittäjien ja kaupunginjohtaja Esko Lotvosen tapaamiset jatkuvat. Kesäkuun tapaamisen aiheena on erityisesti logistiikka.

Tapahtumapaikka: Cafe Bar 21,
Edellinen 1 2Seuraava