Siirry suoraan sivusisältöön

Uusia yrittäjiä, kehittyviä yrityksiä, mielenkiintoisia liikeideoita

Rovaniemen Kehitys Oy antaa lisäpotkua yrityksille ja koko seudun elinkeinoelämään.

Näillä sivuilla kerromme Rovaniemen ja Ranuan yrityskentän kuulumisista ympäri vuoden.

  
 
Tutustu yrittäjään - yrittäjäpersoonallisuuksia ja kiinnostavia yrityksiä
 
Saunalautta-on-elämys_WEB.png

Veneilijöiden kaipaama keidas Kemijoen rantaan

Ounasvaaran Pirttien rantamilla avataan kaupungin komeimmat maisemat tarjoileva terassiravintola Rantasauna saunamaailmoineen. Löylyjä pääsee ottamaan niin laiturilla kuin laineilla.

 

Lue koko juttu

LUE LISÄÄ YRITYSJUTTUJA

Uutisia

Ounasvaaralla maastopyöräillään heinäkuussa

hyppy vastavaloon.jpg 18.6.2014
Rovaniemellä kilpaillaan heinäkuussa maastopyörillä. Kolmipäiväisten SM-kisojen yhteydessä järjestetään lauantaina 19.7.2014 myös kaikille lajin harrastajille avoin kilpailu. Yleisö voi seurata kisatapahtumia maksutta.

Rovaniemen Kehityksen kesätyöprojekti työllistää 60 nuorta tänä kesänä

Kesätyöläiset Ounasvaaran Pirteillä.jpg 3.6.2014
Rovaniemen Kehitys Oy:n koordinoima kesätyöprojekti on onnistunut tavoitteessaan hankkia kesätyötä 60:lle Rovaniemen kaupungin kesätyösetelin saaneelle nuorelle. Nuorten apuna on toiminut kesätyöagentti, joka hankki yhteistyökumppaneita paikallisista yrityksistä toukokuun ajan. Nuoret työllistyvät pääosin kahdeksi viikoksi 2.6.–11.7.2014 välisenä aikana.

Ranualaisnuoret nikkaroivat pesiä erakkomehiläisille - haaste heitetty kaikille kuntalaisille

Markku Kivijärvi ja eräkerholaiset.jpg 13.5.2014
Osana Ranuan hillabrändiä on käynnistetty keväinen tempaus, jossa haastetaan kaikki ranualaiset tekemään erakkomehiläisille pesiä ja ripustamaan niitä marja-alueiden laitamille. Tavoitteena on hillan ja marjojen pölytyksen edistäminen. Ranuan yläasteen eräkerholaiset ovat jo aloittaneet pesien nikkaroinnin opettajiensa johdolla.

Nyt etsitään Vuoden Hillatuotetta 2014 - viime vuoden voittaja Choco Deli tuplasi hillasuklaansa menekin

Jouko Rajanen.jpg 13.5.2014
Nyt etsitään jälleen vuoden parasta hillatuotetta. Vuoden 2014 voittaja julkistetaan elokuussa Ranuan hillaviikolla. Voittotuote on mukana myös Herkkujen Suomi -tapahtumassa 21.-23. elokuuta Helsingin Rautatientorilla sekä muissa messutapahtumissa läpi vuoden.

Tapahtumia
Miesten Satanen
2.8.2014
Jo perinteikkääksi muodostunut Miesten Satanen juostaan elokuun 2. päivänä Rovaniemellä. Tällä kertaa hulvaton tapahtuma haluaa palkita innokkaat kannustajansa eli naisväen järjestämällä heille juoksun jälkeiset naistentanssit. Miesten Satasen voittaja palkitaan tänä vuonna henkilöautolla.

Tapahtumapaikka: Lordin aukio,

tapahtumat_ROI.jpg        
 tapahtumat_Ranua.jpg