Siirry suoraan sivusisältöön

Uusia yrittäjiä, kehittyviä yrityksiä, mielenkiintoisia liikeideoita

Rovaniemen Kehitys Oy antaa lisäpotkua yrityksille ja koko seudun elinkeinoelämään.

Näillä sivuilla kerromme Rovaniemen ja Ranuan yrityskentän kuulumisista ympäri vuoden.

  
 
Tutustu yrittäjään - yrittäjäpersoonallisuuksia ja kiinnostavia yrityksiä
 

AICF-ar-lavia_web.png

 


Rovaniemi saa oman jäätelötehtaan


Maailman pohjoisimmalla muotoiluviikolla lanseerataan Rovaniemen ensimmäinen jäätelötehdas. Arctic Ice Cream Factory on yhden naisen unelma, josta ei puutu into- tai kunniahimoa.

Lue koko juttu

LUE LISÄÄ YRITYSJUTTUJA


Uutisia

Vuoden Porokokki 2015 -kisan voitto ravintola Lyonin kisaparille

Voittajapari Vierelä ja Niilola.jpg 21.3.2015
Vuoden Porokokki -kisan voittajina on palkittu tänään Tuomas Vierelä ja Petri Niilola. Helsinki-läisen ravintola Lyonin keittiömestarit onnistuivat toisessa peräkkäisessä Vuoden Porokokki -kisassaan päihittämään kovatasoiset kilpakumppaninsa muun muassa paistetulla poron sisäpaistilla, ylikypsällä ulkopaistilla ja glaseeratulla kateenkorvalla. Vuoden Kokki -kisoissa aiemmin menestynyt Vierelä on lähtöisin Rovaniemeltä.

Vuoden Porokokki 2015 -kisan lauantaiseen loppukilpailuun nousi kolme kokkiparia

Pari_vierelä niilola pysty.jpg 20.3.2015
Vuoden Porokokki -kisan finaaliin kokkasivat tänään Eero Vottonen ravintola Olosta ja Oula Kustaa Keijälä ravintola Salutorgetista, Tuomas Vierelä ja Petri Niilola ravintola Lyonista sekä Jarno Seppä ja Laura Virolainen turkulaisravintola Smöristä. Kovatasoinen loppukilpailu käydään Rovaniemellä huomenna lauantaina 21. maaliskuuta kello 12 alkaen. Kisaa voi seurata suorata netistä.

Legendaarinen Pohjanhovi valmiina lauantai-illan Porogaalaan

ulkokuva_600x385.jpg 16.3.2015
Pohjanhovilla on edessään kutkuttava haaste, kun perinteikkään ravintolan juhlapöydät katetaan lauantaina 21. maaliskuuta kello 19 Suomen, jopa maailman parhaille kokeille ja alan huipputuomareille sekä kaikille hyvästä ruoasta kiinnostuneille rovaniemeläisille. Gaalaillallisen aikana julkistetaan Vuoden Porokokki 2015-kisan voittajat. Juhlatunnelmat virittää Rovaniemi Big Band, jonka jälkeen Pohjanhovin iltaa tähdittää vielä supersuosittu Jenni Vartiainen.

Porot kirmaavat jälleen Rovaniemen kaduilla perjantaina 20.3.

poroajot.jpg 16.3.2015
Porojen katuajot kisataan Rovaniemellä perjantaina 20.3.2015. Vauhdikas Rovaniemi Reindeer Sprint Race on järjestetty keskustan kaduilla nyt jo 15 vuoden ajan. Viime vuonna talviuinnin MM-kisojen vuoksi kahdella viikolla myöhäistetty sprinttikisa jouduttiin perumaan lumen puutteen vuoksi. Tänä vuonna lunta riittää takuuvarmasti. Samana viikonloppuna Rovaniemellä ottavat toisistaan mittaa myös Suomen parhaat porokokit. Molempia kisoja voi seurata myös netissä.

Tapahtumia
PK –yrittäjä – verkostoidu ja rahoitu!
31.3.2015
Onko sinulla yrityksesi toimintaan liittyvä, tuotteen tai palvelun, kehittämisidea? Oletko miettinyt, että yrityksesi voisi hyötyä kansainvälisistä kumppaneista? Mutta olet ajatellut, että ei tähän ole aikaa tai rahaa?

Tapahtumapaikka: Hotel Santa Claus,