Siirry suoraan sivusisältöön

Uusia yrittäjiä, kehittyviä yrityksiä, mielenkiintoisia liikeideoita

Rovaniemen Kehitys Oy antaa lisäpotkua yrityksille ja koko seudun elinkeinoelämään.

Näillä sivuilla kerromme Rovaniemen ja Ranuan yrityskentän kuulumisista ympäri vuoden.

  
 
Tutustu yrittäjään - yrittäjäpersoonallisuuksia ja kiinnostavia yrityksiä
 

juha-ja-seija-vaaka_pieni.png

 

Koko kehon lepopaikka on avattu

WellnessLounge Oy:n Seija Koskelan ja Juha Lehmosen pitkäaikainen unelma omasta, stressinhallintaan keskittyneestä yrityksestä kasvoi lopulta kutsumukseksi ja liikeideaksi.

Lue koko juttu

LUE LISÄÄ YRITYSJUTTUJA


Uutisia

RolloWappu kutsuu jälleen perheet Angry Birds Activity Parkiin

kuva Rollo Vappu.jpg 21.4.2015
Rovaniemellä jo perinteeksi muodostunut koko perheen päihteetön RolloWappu -tapahtuma valtaa Angry Birds Activity Parkin vappupäivänä 1.5.2015 kello 11–18. Tarjolla on edellisvuosien huippusuosikkeja ilmaisesta karusellista lasten karaokeen.

Kesäduuni -kampanja laajenee Rovaniemeltä myös Espooseen

xkesaduuni_logo.jpg.pagespeed.ic.EuUQS4hPkN.jpg 20.4.2015
Rovaniemellä kehitetty toimiva malli nuorten työllistämiseksi laajenee nyt myös pääkaupunkiseudulle, Espooseen. Kesäduuni-kampanjan tavoitteena on saada perheet, yritykset tai yhdistykset palkkaamaan nuoria edes muutamaksi päiväksi kesätöihin. Rovaniemeläinen Sijaishaltija Oy toimii nuorten työnantajana ja myy nuorten työpanoksen eteenpäin. Tämä tarkoittaa sitä, että perheet voivat tilata kotiapua helposti ilman työnantajamaksujen hoitamista. Samoin yritykset voivat ottaa nuoren vaikka yhdeksi viikoksi töihin.

Rovaniemen Kehitys Oy:ssä otetaan käyttöön uusi toimintamalli

15.4.2015
Elinkeinojen kehittämisyhtiö Rovaniemen Kehitys Oy muuttaa nykyistä toimintamalliaan vastatakseen toimintaympäristössä tapahtuneisiin muutoksiin sekä saavuttaakseen asetetut kustannussäästötavoitteet. Yhtiön rooli on jatkossa olla aktiivinen asiantuntija- ja asiakaspalveluorganisaatio, joka on entistä helpommin yrittäjien tavoitettavissa.

Kampanja käynnissä: Palkkaa nuori - pelastetaan Suomi

Nuorille-toita_banner.jpg 1.4.2015
Elinkeinoelämän keskusliitto EK Lapin kauppakamari Tervetuloa EK:n ja Lapin kauppakamarin järjestämään yhteisseminaariin. Mitkä ovat polttavia teemoja Suomen talouden ja yrittäjyyden kannalta ja kuinka niitä ratkaistaan? Kuinka saamme turvattua Suomen tulevaisuutta myös parantamalla nuorten työllisyyttä? Työ on nuorelle paras startti elämään. Suomi nousee vain työllä. Näistä teemoista keskustellaan Rovaniemellä

Tapahtumia
KAUPUNGINJOHTAJAN AAMUKAHVIT
4.6.2015
Yrittäjien ja kaupunginjohtaja Esko Lotvosen tapaamiset jatkuvat. Kesäkuun tapaamisen aiheena on erityisesti logistiikka.

Tapahtumapaikka: Cafe Bar 21,
Koko perheen Rollo Vappu
1.5.2015
Rovaniemeläiset yrittäjät järjestävät perheille jo kolmannen kerran maksuttoman vappupiknikin Angry Birds-puistoon. Perjantaina 1.5.2015 luvassa on karuselli, hattaroita, vanhoja autoja ja lasten karaokekisaa. Tapahtuman päävastuullisena järjestäjänä toimii Rovaniemen yrittäjät ry ja järjestelyissä ovat mukana myös Rovaniemen kaupunki, Rovaniemen Kehitys Oy, Rovaniemen yrittäjänaiset ry, Rovaniemen nuorkauppakamari ja FC Santa Claus Juniorit.

Tapahtumapaikka: Angry Birds -puisto,
KAUPUNGINJOHTAJAN AAMUKAHVIT
20.5.2015
Yrittäjien ja kaupunginjohtaja Esko Lotvosen tapaamiset jatkuvat. Toukokuun tapaamisen aiheena on erityisesti hyvinvointialan yrittäjyys sekä muut kevään ajankohtaiset asiat.

Tapahtumapaikka: ,