Siirry suoraan sivusisältöön

Uusia yrittäjiä, kehittyviä yrityksiä, mielenkiintoisia liikeideoita

Rovaniemen Kehitys Oy antaa lisäpotkua yrityksille ja koko seudun elinkeinoelämään.

Näillä sivuilla kerromme Rovaniemen ja Ranuan yrityskentän kuulumisista ympäri vuoden.

  
 
Tutustu yrittäjään - yrittäjäpersoonallisuuksia ja kiinnostavia yrityksiä
 

Janne-Raappana_Jaana-Haavikko_palojarvi_web.png

 

Lomaco Oy on malliesimerkki uuden ajan sote-yrityksestä

Sukua monessa polvessa ahertaa työn touhussa Palojärven lomakeskuksessa. Yrittäjäpariskunta Jaana Haavikko ja Janne Raappana järjestelevät illaksi paikkoja pikkujoulukuntoon ja perheen isovanhemmat ovat päärakennuksen keittiöremontin kimpussa.

Lue koko juttu

LUE LISÄÄ YRITYSJUTTUJA


Uutisia

Ranuan Lämpö Oy ja Rovaniemen Energia Oy perustavat yhteisen polttoaineen tuotantoyhtiön

ranua bioenergia Tykkyläinen, Seppälä, Peisa, Sarajärvi.jpg 21.1.2015
Ranuan Lämpö Oy ja Rovaniemen Energia Oy perustavat yhteisen polttoaineiden tuotan-toyhtiön edistämään ekologisesti kestävää energiaturpeen tuotantoa sekä metsäenergian tuotantoa Lapin kasvavista metsistä. Ranuan Lämpö Oy omistaa 10 prosenttia ja Ro-vaniemen Energia Oy 90 prosenttia perustetusta yhtiöstä.

Arctic Lapland Rallyn avajaisia juhlitaan Lordin aukiolla keskiviikkona

juhlakahvit 1500lle.JPG 20.1.2015
Viittä vuosikymmentään juhliva Tunturiralli avataan Lordin aukion kansanjuhlassa keskiviikkona 21. tammikuuta. Koko päivän mittaisen perhetapahtuman huipentaa ilotulitus, jonka tarjoaa kaupunkilaisten iloksi 25-vuotisjuhlaansa viettävä kauppakeskus Sampokeskus.

Tähtikuskeja ja paikallisstaroja Rovaniemen Sampokeskuksessa 22.1. klo 12–17

Turvassa Tiellä -kampan_rallisimulaattorikisailua_KUVAAJA Antero Teittinen.jpg 19.1.2015
Kansallisen autourheiluliitto AKK-Motorsportin luotsaama valtakunnallinen tieliikenneturvallisuuskampanja ”Turvassa Tiellä” tuo Arctic Lapland Rally -viikon torstaina tuttuja ja tunnettuja kasvoja Rovaniemen Sampokeskukseen. Yleisö ja tapahtumavieraat pääsevät päivän aikana haastamaan itsensä ja kaverinsa kahdessa rallisimulaattorissa ja visailussa sekä jutustelemaan päivän teemasta, turvallisesta arkiliikenteestä.

Seuraa juhlarallia kännykällä: Arctic Lapland Rally siirtyy online‐aikaan

Motorsport Online.jpg 19.1.2015
MotorSport Online -sovelluksessa on nyt myös Arctic Lapland Rally Extra. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi älykännykkäänsä ja seurata kisatuloksia online-ajassa.

Tapahtumia
Virtaa kinttaisiin – hyvemmän työelämän puolesta!
3.2.2015
Miten työtä ja yritystäsi kannattaa kehittää? Miten sopeudut (työ)elämän ennakoimattomiin muutoksiin? Miten pääset todelliseksi digitalistiksi? Asuuko sinussakin pieni innovaattori? Virtaa kinttaisiin -tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin työorganisaatioiden kehittämispäivä. jonka järjestävät Lapin ELY-keskuksen Laatua ja tuottavuutta Lapin työelämään -projekti ja Tekesin Liideri - Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa -ohjelma. Mukana yhteistyössä ovat myös Työelämä 2020 hankkeen Lapin alueverkoston toimijat. Juontajana toimii Kirsi Parviainen Tamora Oy:sta.

Tapahtumapaikka: Hotel Santa Claus,
The 6th Arctic Business Forum in March 10-12, 2015
10.3.2015–12.3.2015
The annual Arctic Business Forum in the heart of Lapland Finland introduces the latest business development and the future prospects of the European High North economy. Arctic Business Forum is a discussion arena and a business-to-business meeting point valuing sustainable growth in the arctic.

Tapahtumapaikka: Kulttuuritalo Korundi,
KAUPUNGINJOHTAJAN AAMUKAHVIT
22.1.2015
Yrittäjien ja kaupunginjohtaja Esko Lotvosen tapaamiset jatkuvat. Vuoden ensimmäisen tapaamisen aiheena on erityisesti teollisuusyritysten ajankohtaiset asiat sekä muut alkavan vuoden kuulumiset.

Tapahtumapaikka: Cafe Bar 21,
Edellinen 1 2Seuraava