Siirry suoraan sivusisältöön

Uusia yrittäjiä, kehittyviä yrityksiä, mielenkiintoisia liikeideoita

Rovaniemen Kehitys Oy antaa lisäpotkua yrityksille ja koko seudun elinkeinoelämään.

Näillä sivuilla kerromme Rovaniemen ja Ranuan yrityskentän kuulumisista ympäri vuoden.

  
 
Tutustu yrittäjään - yrittäjäpersoonallisuuksia ja kiinnostavia yrityksiä
 
Poseidon-1_.jpg

Sotilas vaihtoi alaa

Rovakadulla avattu Poseidon tuonut takaisin kaupungin ravintolavalikoimiin Välimeren maut. Ravintolan yrittäjä on turkkilainen ja keittiössä häärivä pääkokki kreikkalainen, mutta paikan virallisena kummisetänä toimii rovaniemeläislähtöinen Pekka Pitkänen.

Lue koko juttu

LUE LISÄÄ YRITYSJUTTUJA

Uutisia

Sanna Riekki-Poikelalle Body Fitnessin SM-hopeaa

Sanna Riekki-Poikela.jpg 15.4.2014
Rovaniemeläinen Sanna Riekki-Poikela on voittanut SM-hopeaa Body Fitness-kisoissa. Helsingin Kulttuuritalolla viikonloppuna järjestetyssä Fitnesstukku Fitness Classic -kilpailussa rovaniemeläinen sijoittui toiseksi Body Fitness Masters 45-vuotiaiden sarjassa.

Vuoden Porokokki 2014 -kisan voitto vihdoin helsinkiläisen ravintola Savoyn kisaparille

Voittoannos.jpg 14.4.2014
Vuoden Porokokki -kisan voittajina palkittiin Rovaniemellä helsinkiläiset Teppo Säkkinen ja Matti Vesikkala. Ravintola Savoyn keittäjät onnistuivat kolmannessa peräkkäisessä Vuoden Porokokki -kisassaan kirkastamaan aiemmat hopeasijansa. Kaksikko päihitti kilpakumppaninsa muun muassa timjamissa paistetulla poron sisäfileellä.

Vuoden Porokokki 2014 kruunataan Porogaalassa lauantai-iltana

Merja Pakola_Aarne Pekkala_Jaana Laaksonen.jpg 7.4.2014
Vuoden Porokokki -kisan tunnelmista pääsee nautiskelemaan lauantai-iltana, kun Porogaala palkintoseremonioineen ja gaalaillallisineen katetaan CityHotellin ravintola Monterosaan. Myös kaikilla rovaniemeläisillä on mahdollisuus osallistua ohjelmalliseen iltaan.

Varhaiset kevätkelit yllättivät Rovaniemen - porojen katusprinttikisa perutaan

poroajo_.png 7.4.2014
Perjantaiset porojen katukiihdytyskisat on jouduttu perumaan Rovaniemen keskustan lumen puutteen vuoksi. Vauhdikas Rovaniemi Reindeer Sprint Race oli tarkoitus kisata keskustan kaduilla 14. kerran perjantaina 11. huhtikuuta. Vuoden Porokokki -kisaan ja yrittäjien oma PoroVIP-tilaisuuteen peruuntuminen ei vaikuta mitenkään.

Tapahtumia
Vielä kerran: Muotoiluhuoneen aamukahvit
24.4.2014
Huhtikuun yrittäjien aamukahvit päättävät WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hankkeen aamukahviperinteen. Viimeisten aamukahvien aiheena on teollinen muotoilu liiketoiminnassa. Vieraana on Vuoden teollinen muotoilija Kirsi Svärd.

Tapahtumapaikka: Rovaniemen Muotoiluhuone,
Verkkokauppakoulutus I Ranualla
25.4.2014
Koulutuksen tavoitteena on saada osallistujat innostumaan kuluttajaverkkokaupasta ja perustamaan oman tai yritysverkoston verkkokaupan. Tavoitteena on myös nostaa yritysten ymmärrystä sähköisten kanavien käytöstä kustannustehokkaina myyntikanavina.

Tapahtumapaikka: Hotelli Ilveslinna, Ranua,
Verkkokauppakoulutus II Ranualla
29.4.2014
Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille syvällisempää tietoa verkkokaupan käytännön perustamisesta sen kehittämisestä sekä mahdollisuuksista tehdä lisää kauppaa hyvällä asiakaspalvelulla. Tavoitteena on myös perehtyä verkkokaupan erityiskysymyksiin, kuten etämyyntisäännöksiin (tulli, verot, lainsäädäntö) kotimaan ja ulkomaan kaupassa.

Tapahtumapaikka: Hotelli Ilveslinna, Ranua,

tapahtumat_ROI.jpg        
 tapahtumat_Ranua.jpg