Siirry suoraan sivusisältöön

Uusia yrittäjiä, kehittyviä yrityksiä, mielenkiintoisia liikeideoita

Rovaniemen Kehitys Oy antaa lisäpotkua yrityksille ja koko seudun elinkeinoelämään.

Näillä sivuilla kerromme Rovaniemen ja Ranuan yrityskentän kuulumisista ympäri vuoden.

  
 
Tutustu yrittäjään - yrittäjäpersoonallisuuksia ja kiinnostavia yrityksiä
 

AICF-ar-lavia_web.png

 


Rovaniemi saa oman jäätelötehtaan


Maailman pohjoisimmalla muotoiluviikolla lanseerataan Rovaniemen ensimmäinen jäätelötehdas. Arctic Ice Cream Factory on yhden naisen unelma, josta ei puutu into- tai kunniahimoa.

Lue koko juttu

LUE LISÄÄ YRITYSJUTTUJA


Uutisia

Maailman arvostetuimman kokkikilpailun nelonen Matti Jämsen kisaa tiimeineen Rovaniemellä Vuoden Porokokki 2015-kisassa

Jämsen ja Lukkari.jpg 19.2.2015
Vuoden Porokokki -kisan finalistiparien nimet ovat selvillä. Rovaniemellä 20.–21. maaliskuuta käytävään finaaliin valittiin muun muassa Suomen kaikkien aikojen parhaan MM-kisamenestyksen Bocuse d’Orissa kokannut Matti Jämsen yhdessä avustajansa Antti Lukkarin kanssa. Kovassa kisakunnossa oleva pari saa porokokkimittelössä vastaansa myös oman MM-valmentajansa, Eero Vottosen.

Ylämaankarjan kasvattaja toivoo Lappiin omaa pienteurastamoa

Yrjänheikki_Highland.jpg 19.2.2015
Rovaniemen Hirvaalla Risto Yrjänheikki tarjoilee pitkätukkaiselle Humputus-sonnilleen leipää. Myös pörröiset emolehmät tulevat otsatukat silmillään hamuamaan makupaloja.

Kari Väänänen ja Liisa Holmberg tarinoivat tulilla muotoiluviikolla

KARIVAANANEN_kuva Jussi leinonen.jpg 18.2.2015
Arctic Design Weekillä mennään työpäivän jälkeen tulille. Tiistaista sunnuntaihin jatkuva nuotiopiirikeskustelujen sarja kerää ”Tulille” innostavia tarinankertojia. Yksi keskustelun herättäjistä on Rovaniemen teatterin tuleva taiteellinen johtaja Kari Väänänen, jonka nuotioseuraan pääsee keskiviikkona 18. helmikuuta.

Lumen henki Arktikumin pihalla

WP_20150216_010.jpg 18.2.2015
Arctic Design Weekin näyttelytarjonnan helmiä on Muottuu vuoiŋâs - Lumen henki -teoskokonaisuus, joka on syntynyt Arktikumin aukealle korutaiteilija Inka Kangasniemen ja valokuvaaja Anne Golazin yhteistyön tuloksena. Teoskokonaisuus rakentuu taidekoruista sekä kuvasarjasta. Työskentelyn lähtökohtana on toiminut huoli ilmaston lämpenemisestä.

Tapahtumia
ROVANIEMEN HYVINVOINTIBUSSI -infotilaisuus. Haussa yhteistyö- ja yrityskumppaneita hankkeeseen!
13.3.2015
TEHDÄÄN YHDESSÄ - uusia mahdollisuuksia liikkuvassa konseptissa! Osallistu Rovaniemen kaupungin hyvinvointibussihankkeeseen, jossa kehitettään uudenlainen mixed-tyyppinen liikkuva palvelukonsepti. Hyvinvointibussin palvelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Rovaniemen kaupunki etsii nyt yhteistyökumppaneita hankkeeseen, joka toteutuu 2016 alkaen, mikäli se saa myönteisen rahoituspäätöksen.

Tapahtumapaikka: Rovaniemen kaupunki-valtuustosali,
Yritysvierailu uusiin ja uudistuneisiin: lakiasiantoimisto Neuvonen Oy, Banssi henkilöstöpalvelu sekä Lapin Tilitoimisto Oy
24.3.2015
Rovaniemen Kehitys Oy:n järjestämät yritysvierailut naisyrittäjille jatkuvat. Maaliskuun 24. päivänä kaikki yrittäjänaiset ovat tervetulleita tutustumaan yrittäjän arjen apuna toimiviin yrityksiin. Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy sekä Banssi Henkilöstöpalvelut ovat aivan uusia toimijoita Rovaniemellä. Lapin Tilitoimisto Oy:ssä taas on lähiaikoina tapahtunut sukupolvenvaihdos, josta saamme kuulla yrittäjien omia kokemuksia. Osallistuminen ei vaadi minkään yrittäjäjärjestön jäsenyyttä. Tule mukaan verkostoitumaan!

Tapahtumapaikka: Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy:n tilat,
Yritysvierailu Helmeen ja Kallaan
25.2.2015
Rovaniemen Kehitys Oy:n järjestämät yritysvierailut naisyrittäjille jatkuvat. Helmikuun 25. päivänä kaikki yrittäjänaiset ovat tervetulleita tutustumaan Kukkakauppa Helmeen ja Kalla Hautaus- ja juhlapalveluihin. Osallistuminen ei vaadi minkään yrittäjäjärjestön jäsenyyttä. Tule mukaan verkostoitumaan!

Tapahtumapaikka: Kukkakauppa Helmi ja Kalla Hautaus- ja juhlapalvelut,
Edellinen 1 2 3Seuraava