Siirry suoraan sivusisältöön

Uusia yrittäjiä, kehittyviä yrityksiä, mielenkiintoisia liikeideoita

Rovaniemen Kehitys Oy antaa lisäpotkua yrityksille ja koko seudun elinkeinoelämään.

Näillä sivuilla kerromme Rovaniemen ja Ranuan yrityskentän kuulumisista ympäri vuoden.

  
 
Tutustu yrittäjään - yrittäjäpersoonallisuuksia ja kiinnostavia yrityksiä
 
Kazem ja Mojtaba.jpg

Veljekset kuin ilvekset toteuttivat ravintolaunelmansa

Rajabin yrittäjäveljesten unelma toteutui, kun he avasivat Puolikuun Rovaniemen keskustaan. Veljesten tavoitteena on näyttää lappilaisille, että turkkilainen, tuoreista raaka-aineista valmistettava ruoka on jotakin aivan muuta kuin pikaruokapaikoista tuttu kebab.

Lue koko juttu

LUE LISÄÄ YRITYSJUTTUJA

Uutisia

Fläsh 2.0. säväyttää Pekka Hyysalon elämänilolla ja periksiantamattomuudella

Pekka-Hyysalo.jpg 13.10.2014
Fläsh on yrittäjyyteen ja unelmien tavoitteluun innostava tapahtuma, joka järjestetään Rovaniemellä perjantaina 28.11. klo 9–14. Santasportille syntyvän areenan odotetuin puhujavieras on freestyle-hiihtäjä Pekka Hyysalo, jonka elämän aivovamma mullisti nelisen vuotta sitten. Hänen sisukas taistelunsa sairasvuoteelta takaisin jaloilleen on inspiroinut kaikenikäisiä suomalaisia.

Madventures-kaksikko kannustaa harkitsemaan yrittäjyyttä

Tunna_Riku_kuva SUB.jpg 13.10.2014
Madventures-ohjelmaa jo vuodesta 2002 tehneet Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat mukana Rovaniemellä 23. lokakuuta järjestettävässä iltapäivässä, jossa puhutaan yrittäjyydestä, aktiivisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Bar & Lounge Sfäärissä kaksikko kertoo, kuinka heistä itsestään tuli lopulta yrittäjiä.

Arctic Lapland Rally saa 50-vuotista historiaansa luotaavan juhlanäyttelyn ja -kirjan

kuva Lapin Kansan arkisto.jpg 10.10.2014
Rovaniemellä ajetaan 22.–24.1.2015 Arctic Lapland Rallyn 50-vuotiskilpailu. Juhlavuoden kunniaksi legendaarisesta rallista tehdään juhlanäyttely ja -julkaisu. Kaiken kansan keskuuteen juhla tuodaan uudessa perhetapahtumassa, jota vietetään keskellä kaupunkia rallien alla. Juhlanäyttely viedään kesällä yleisön ihasteltavaksi myös Jyväskylään Neste Oil Rallin maisemiin.

Arctic Design Weekin tuottaa kolme rovaniemeläistä muotoilualan yritystä

ADWteam.jpg 29.9.2014
Arctic Design Week on maailman pohjoisin muotoiluviikko, joka järjestetään Rovaniemellä jo seitsemännen kerran 16.–22. helmikuuta 2015. Teemalla Transparency – Läpinäkyvvyys vietettävän tapahtumaviikon tuottamisesta vastaa tällä kertaa kolme luovaa rovaniemeläisyritystä.

Tapahtumia
Yrittäjätaival Madventuresin tapaan - innostava iltapäivä Sfäärissä
23.10.2014
Sub-kanavan reppureissuohjelma Madventuresia jo vuodesta 2002 tehneet Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat mukana Rovaniemellä järjestettävässä iltapäivässä, jossa puhutaan yrittäjyydestä, aktiivisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Bar & Lounge Sfäärissä kaksikko kertoo, kuinka heistä itsestään tuli lopulta yrittäjiä. Luvassa on seikkaperäinen tarina Madventuresin taipaleesta, joka on samalla tarina yrittäjyyden moniulotteisista mahdollisuuksista.

Tapahtumapaikka: Bar & Lounge Sfäär,
Fläsh 2.0.
28.11.2014
Santasportille syntyvän Fläsh-areenan odotetuin puhujavieras on freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo, jonka elämän aivovamma mullisti nelisen vuotta sitten. Hänen sisukas taistelunsa sairasvuoteelta takaisin jaloilleen on inspiroinut kaikenikäisiä suomalaisia.

Tapahtumapaikka: Santasport, Lapin urheiluopisto ,

tapahtumat_ROI.jpg        
 tapahtumat_Ranua.jpg